Mindenmás

MKKP Szeged köszi a táblákat! Fiatalok nektek pedig köszönjük, hogy komolyan veszitek

Egy friss és szellős reggelen a szegedi rakparton járva nem csak a Tisza szépségében lehet gyönyörködni, hanem sajnos sokszor az eldobott üvegek, szemét miatt érezhetjük rosszul magunkat! Az MKKP Szeged csapata ezúttal újabb környezetvédelmi kezdeményezést hozott létre. A mai napon megújultak és új helyet kaptak az elszórva álló “ne szemetelj” táblák.

Az MKKP Szeged az akcióval a szennyezés veszélyeire szeretné felhívni a figyelmet, és arra buzdítja a város lakóit, hogy tartsák tiszta a természetet és a saját környezetüket. “Mert az a sok kis üveg izé meg papír bigyót, és műanyag akármi, amibe a szórakoztatásotokhoz használt csodaszereket csomagolják a multik, éppen nem ott a helye, ahol azt ki is bontottátok. Ugye értitek?” – teszi fel a kérdést az MKKP Szeged a helyieknek.

Ugyanakkor az MKKP Szeged nem csak a figyelmet kívánja felkelteni, hanem konkrét cselekvésre is arra ösztönzi a szegedieket: álljunk ki a zöld gondolkodás, a tiszta közterek, és a fenntartható jövőért.

Mert egy tiszta Szeged nem csak miattunk, hanem a jövő generációi miatt is fontos. Köszönjük, hogy te is ennek érdekében cselekszel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb