Mindenmás

Szabados Ági brutálisan nagyot küzdött a ringben

A szegedi születésű Szabados Ági, aki országszerte ismert és elismert műsorvezető, ma egy új területen is kipróbálta magát. Ma este ugyanis nem a nézők előtt, hanem a ringben találkozhattunk vele a Sztárbox legújabb kihívásában.

Ági, aki az életben eddig inkább műsorvezetőként tevékenykedett, ezúttal a másik sarokban a népszerű Janicsák Veca énekesnőt találta szemben magával. Szabados Ági a box felkészülést hihetetlen energiával és elszántsággal csinálta végig. Az egész ország izgatottan várt a két ismert személyiség közti összecsapásra, és nem is kellett csalódnunk: nagyon keményen egymásnak estek a csajok. A mérkőzés rendkívül szoros és izgalmas küzdelmet hozott a résztvevők és a nézők számára egyaránt.

A verseny végül Janicsák Veca győzelmét hozta megosztott pontozással, de Szabados Ági is bátran állta a sarat és kitűnő teljesítményt nyújtott. Ági bebizonyította, hogy a nehéz pillanatokban is képes felemelkedni és a kihívásokkal szembe nézni. Minden szempontból példát mutatva a közönség számára.

Ági nagyon gratulálunk, nem gondoltuk volna, hogy ennyire kemény mérkőzés lesz. Egyértelmű, hogy Ági igaz a pontozáson éppen alul maradt, de sok mindent is nyert: új tapasztalatokat szerzett, példát mutatott a kitartásról, és sportolói elszántságáról.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb