KikapcsVideo365

A Napfény Műterembe csábítottak el bennünket, hogy nyitás előtt kóstoljunk meg két új koktélt. Nem tudtunk ellenállni a csábításnak!

A Napfény Műterem most valami egészen különlegessel rukkolt elő: két új koktél, amelyek nem csak az ízlelőbimbóidat, de a szemeidet is kényeztetik. Készítettünk egy videót is, hogy te is láthasd, hogyan készül a varázslat. Bemutatjuk a Tiki Zombie-t és az Espresso Martini-t. Gasztro percek koktélokkal a napfény Műteremből!

Tiki Zombie: A Lángoló Csoda: Ne hagyd, hogy a Tiki Zombie csalóka külsője megtévesszen! Ez a koktél sokkal több, mint ami elsőre látszik. Az igazi csavar a végén jön, amikor a stroh rummal meglocsolt cukrot meggyújtják – így teremtve egy látványos és ízletes élményt. Egy csajos italnak indul, de végül mindenkit lenyűgöz! Veszélyes, érdemes egy baráti összejövetelnél az asztalhoz rendelni Őt is.

Espresso Martini: A Frissítő Elegancia: Az Espresso Martini egy elegáns, frissítő választás. Jég, martini, friss presszó kávé – az egyszerűség maga. De ne tévesszen meg a látszat, ez a koktél egy igazi ízorgia, ami garantáltan felébreszt!  Ami a stílust illeti, a Tiki Zombie és az Espresso Martini mindkettő az elegancia és a nőiesség jegyeit hordozza. Ezek nem csupán italok, hanem igazi stílusnyilatkozatok is, melyek tökéletesen illenek az őszi esték hangulatához. A Tiki Zombie, a lángoló cukorral a tetején, nem csak ízében, hanem megjelenésében is magával ragadó. Az Espresso Martini pedig a frissítő kávé és a martini harmonikus egyvelegével igazi elegáns választás.

A Napfény Műterem mindig is arra törekedett, hogy különleges élményeket nyújtson vendégeinek, és ez alól a koktélkínálat sem kivétel. Hamarosan újabb izgalmas italokkal rukkolunk elő, amelyeket a Szeged365 Family tagjai is kipróbálhatnak. Ráadásul ezek a káprázatos koktélok elérhetőek lesznek a közelgő eseményeinken is, így mindenki megtapasztalhatja a Napfény Műterem varázslatos italvilágát. Ne hagyjátok ki a következő rendezvényeinket: a november 21-i ‘Sipos-Körmendi: Nosztalgica’ estet, és a december 3-i ‘Karády est a Napfényben!’ programot, ahol ezeket a csodálatos koktélokat is kérhetitek. A videónkon megmutatjuk, hogyan készülnek ezek a különleges italok. Nézd meg, és tapasztald meg te is, hogy miért olyan különlegesek ezek a koktélok!

Foglald le az asztalotok ma, a következő elérhetőségeken: személyesen a Széchenyi tér 2/a szám alatt, e-mail: [email protected] Telefon: +36 30 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb