Mindenmás

Füldugót beizzítani: ismét éjszaka fogják a fákat nyesni Szegeden

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. fanyeső csoportja éjszakai fanyesési munkálat keretében nyárfa kivágásokat végez 2023. november 22-től 23-ig a Vértói úton és Csongrádi sugárúton a trolibusz útvonalak mentén – tudtuk meg a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-től.

Mint kiemelték, a fanyesési munkák elvégzése halaszthatatlan, mert a nyárfák egészségügyi vizsgálata alapján kivágásuk indokolt. A jelzett munkák napközben nem végezhetők a trolibusz felsővezeték nappali üzemben tartása okán – emelték ki.

ESTE 8-TÓL HAJNALI 3-IG MELÓZNAK

Azt is megtudtuk, hogy 20:00 és 24:00 óra között a gépjármű és gyalogos forgalommal túlterhelt útvonalak űrszelvény nyesését végezi majd a vállalat, majd 0 és 3 óra között a troli és villamos felsővezetékrendszer közelében dolgoznak az SZKT által biztosított feszültségmentesítést követően. A nyeséskor, kivágáskor keletkező gallyakat folyamatosan elszállítják a közlekedés biztosítása érdekében.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb