Mindenmás

Visszaáll a rend: korábban végeztek a Tisza Lajos körúti munkálatokkal, ismét a teljes vonalon közlekednek majd a villamosok

Vágányzár lesz több mint 2 hétig a 3-as, 3F-es és 4-es villamosok vonalán, autóbuszok közlekednek majd – írtuk meg a munkálatok kezdete előtt, ma pedig kiderült, hogy a Tisza Lajos körúti burkolatrekonstrukciós munkálatokkal sikerült korábban fejezni.

Az SZKT ma azt közölte a közösségi oldalán, hogy eredetileg november 26-áig, azaz vasárnapig tartottak volna a munkálatok, ám azok korábban befejeződtek, ezért- a 3-as, a 3F-es és 4-es vonali járatok már 2023. november 23. (csütörtök) üzemkezdettől a megszokott menetrend szerint közlekednek.

Azt is hozzátették, hogy a 8-as és 10-es vonal trolibusz járatai, valamint a Volánbusz Zrt. érintett járatai 2023. november 23. (csütörtök) üzemkezdettől szintén az eredeti útvonalon közlekednek majd.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb