Szegedi Arcok

Két idős nőt is meg kellett menteni Szegeden – mind a két esetben a tűzoltóknak kellett beavatkozni

Mozgalmas volt a hét eleje a tűzoltóknál, ugyanis mint megtudtuk, két idős szegedi nő is bajba került. Egyikükhöz hétfő délelőtt kellett bejutnia a tűzoltóknak, másikukhoz pedig az éjszaka riasztották az egységeket.

A katasztrófavédelem keddi beszámolója szerint magatehetetlenül feküdt a földön egy idős asszony a lakásában hétfőn délelőtt Szegeden. A rendőrök nem tudtak bejutni hozzá, a lakás felnyitásához a tűzoltók segítségét kérték. A szegedi egység az ablakon keresztül jutott be a lakásba, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.

A SZIVÁRVÁNY UTCÁBAN IS SZÜKSÉG VOLT A TŰZOLTÓKRA

Azt is kiemelték, hogy hasonló esethez riasztották a tűzoltókat az éjjeli órákban is. A szegedi Szivárvány utcában kellet egy lezárt lakásba bejutniuk a tűzoltóknak, ahol szintén egy idős nő sérülései miatt nem tudott ajtót nyitni. A gyors tűzoltói beavatkozást követően a mentők megkezdhették a beteg ellátását.

A hétévgén is volt munka bőven:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb