Sport

Giga gratuláció a szegedi srácoknak, nyert a PICK SZEGED! Bár közben kihordtunk egy két infarktust lábon

A szegediek szíve ma együtt dobbant Szegedért! A Bajnokok Ligájában, egy igazi thrillerben, a PICK Szeged csapata 28-27-re győzött az Eurofarm Pelister otthonában. A meccs hőse, Szita Zozo, az utolsó másodpercekben szerzett góljával biztosította be a győzelmet és a fontos két pontot.

Az Eurofarm Pelister–OTP Bank – PICK Szeged mérkőzés Bitolában zajlott, ahol információink szerint a játékteret nem sikerült egyenletesen lerakni, a hatos vonal sem volt a helyén, és a melegítés alatt még a kosárlabdapalánk tetején szerelgették az órát.

De a szegedi hőseink nem ezzel voltak elfoglalva, a keménynek ígérkező összecsapás első félidejében a PICK Szeged dominált. Luka Stepancic és Borut Mackovsek vezetésével a csapat gyorsan előnyre tett szert, és a félidő végére 15-12-es vezetést alakítottunk ki. A második félidőben egyre izgalmasabb volt a küzdelem, de sajnos sosem tudtunk elszakadni a hazaiaktól, miközben a hazai közönség tagjai nem kicsit tüntetettek a játékvezetők döntései ellen. Később a Pelister egyenlített, de a PICK Szeged nem adta fel, a szegedi srácok mindent beleadtak, és végül az utolsó utáni pillanatban Szita Zozo döntő góljával 28-27-re nyertünk.

A PICK Szeged következő meccse november 25-én, szombaton 18 órakor lesz a K&H férfi kézilabda ligában, ahol a Dabas együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A szegedi srácoknak gratulálunk, és várjuk a folytatást!

Eurofarm Pelister–OTP Bank – PICK Szeged 27–28 (12–15)
Férfi kézilabda, Bajnokok Ligája, A csoport, 8. forduló. Bitola, 2200 néző. Vezette: K. Gasmi, R. Gasmi (franciák).
Pelister: Ghedbane – Radivojevics 2, N. Cehte 3, Kisum, Pesevszki 4, Kuzmanovszki 5, Atanaseivikij 2. Csere: Lesjak (kapus), Vasziljev, Borzas 6, Petrovic 3, Kosteski 1, Tajnik 1, Atanasijevikij. Vezetőedző: Braniszlav Angelovszki.
OTP Bank – PICK Szeged: Mikler – Sostaric 7/1, Stepancic 5, Garciandía, Mackovsek 4, Frimmel 2/1, Bombac 2. Csere: Imsgard (kapus), Gaber 4, Szita 2, Martins 1, Bodó 1, Jelinic. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
Hétméteres: 1/0, ill. 4/2.
Kiállítás: 10, ill. 6 per

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb