Mindenmás

Napi pakk: napos, de hűvös időben startol a SZEBIT, végre újra a teljes vonalon járnak a villamosok Szegeden

Közeleg az igazi tél, ugyanis ma már -4 fokkal indul a nap Szegeden. Délelőtt a nap is ki fog sütni, viszont már a 10 fokot sem érjük el városunkban. Hoztunk két jó hírt is reggelre: végre a teljes vonalon járnak a 3-as és a 4-es villamosok, valamint a tudomány és innováció szerelmeseit is várja a TIK-ben a SZEBIT, ami 9-kor startol! Mutatjuk, mit tartogat a csütörtök Szegeden, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS MILEY CYRUS SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Kelemen, Klementina, Dániel, Daniló, Kelemér, Klementin és Kolumbán nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 88 éve ezen a napon született Törőcsik Mari, háromszoros Kossuth-díjas színésznő, a Nemzet Színésze (Körhinta, Csapd le csacsi!),
  • 44 éve Érdi Tamás zongoraművész,
  • 31 éve pedig Miley Ray Cyrus amerikai énekes- és színésznő, dalszerző (Hannah Montana).

CUDAR HIDEG HAJNAL, NAPOS DÉLUTÁN

Csütörtökön napközben kezdetben kevesebb, délután több napsütés ígérkezik Szegedre. Csapadékra szerencsére már nem kell számítani ezen a napon. A délnyugatira forduló szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A reggel kifejezetten csípősnek ígérkezik, országos fagy várható, Szegeden -4 fokig csökken a hőmérséklet. Délután mindössze 5-7 fok valószínű.

ÚJRA JÁRNAK A VILLAMOSOK

Eredetileg november 26-áig, azaz vasárnapig tartottak volna a Tisza Lajos körúti burkolatrekonstrukciós munkálatok, ám azok korábban befejeződtek, ezért- a 3-as, a 3F-es és 4-es vonali járatok már 2023. november 23. (csütörtök) üzemkezdettől a megszokott menetrend szerint közlekednek.

INDUL A SZEBIT SZEGEDEN

Szeged, a tudomány és innováció városa, ismét a figyelem középpontjába kerül, hiszen ma startol a SZEBIT, a Szeged Business & IT rendezvény. 2023. november 23-án a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont ennek az izgalmas eseménynek, ahol a jövő technológiái válnak valósággá.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb