Smart Szeged

Robot Kutyák jönnek a SZEBIT-re csütörtökön! Kelet-Magyarország legnagyobb, ingyenes IT rendezvényén Neked is ott a helyed!

Szeged, a tudomány és innováció városa, ismét a figyelem középpontjába kerül, hiszen közeleg a SZEBIT, a Szeged Business & IT rendezvény. 2023. november 23-án a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont ennek az izgalmas eseménynek, ahol a jövő technológiái válnak valósággá.

A SZEBIT egyik legvonzóbb attrakciója kétségkívül a robot kutyák bemutatója lesz. Ezek a csodálatos gépek nem csak a technológia rajongóit, hanem minden látogatót lenyűgöznek majd. A robot kutyák képességei és intelligenciája a mesterséges intelligencia legújabb fejlesztéseit tükrözik, bemutatva, hogy milyen lehet a közeli jövőben az ember és gép kapcsolata.

A Jövő Négy Lábán: Robotkutyás Előadás a SZEBIT-en!  A SZEBIT rendezvényen Hajós István, a BASTION Security Kft. szakértője egy különleges előadást tart, ahol a főszereplő nem más, mint egy robotkutya! Nézd meg, ahogy a jövő technológiája életre kel a színpadon, és fedezd fel, hogyan változtathatják meg ezek a csodálatos gépek a mindennapjainkat. A robotkutyák már nem csak a filmekben léteznek, hanem a valóságban is, és most itt van a lehetőség, hogy közelebbről is megismerd őket. A robotok már a spájzban vannak” – Hajos István előadásával és robotkutyával vár a BASTION Security Kft-t is vendégül látjuk.

Gamer Show – Ahol a Virtuális Világ Életre Kel

A Gamer Corner a videojátékok és e-sport rajongóinak paradicsoma lesz. Itt a látogatók nem csak nézőként, hanem aktív résztvevőkként is belemerülhetnek a virtuális versenyek világába. Különleges figyelmet érdemel Barna Martin, a szimulátorversenyző, aki a valós és a virtuális versenypályák közötti határt feszegeti. A Gamer Show-n Méhes Gábor, Magyarország egyik legismertebb sportriportere közvetíti az összecsapásokat,

Interaktív Élmények és Innováció: A SZEBIT nem csak bemutatókról és előadásokról szól, hanem az interaktív élményekről is. A látogatók maguk is kipróbálhatják a legújabb technológiai csodákat, beleértve a VR-es autóversenyt és a mozgó szimulátorokat. Ez a rendezvény egyedülálló lehetőséget kínál mindenkinek, hogy személyesen tapasztalja meg, milyen lesz a holnap technológiája. A SZEBIT több, mint egy rendezvény; ez egy ablak a jövőbe. Szeged városa büszkén mutatja be, hogy milyen lehetőségeket rejt magában a technológia és az innováció. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló eseményt! Gyere el, és légy részese ennek a különleges napnak, ahol a jövő ma kezdődik. További információkért látogasson el a SZEBIT hivatalos weboldalára, és kövessen minket a közösségi médiában a legfrissebb hírekért és frissítésekért.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb