Mindenmás

Majdnem a tettlegességig fajult, amikor egy pár erőszakosan pénzt akart kicsikarni két idős asszonytól a Csillag téren

Majdnem a tettlegességig fajult a helyzet, amikor egy pár erőszakosan pénzt akart kicsikarni két idős asszonytól Szegeden, a Csillag téren, szerdán. A történetet Olvasónk Móni osztotta meg velünk, az eset egyik sértettje ugyanis az édesanyja volt.

ÚTBAIGAZÍTÁST KÉRT, MAJD RÖGTÖN PÉNZT KÖVETELT

Olvasónk beszámolója szerint édesanyja szerdán a Csillag téren haladt át, amikor megszólította egy jól öltözött hölgyemény. Megkérdezte, hogy hogyan juthat el a Mars térre. Olvasónk édesanyja ,meg is állt neki segíteni, mire a hölgy köszönetképpen az idős asszony tiltakozása ellenére egy zoknicsomagot rakott a kosarába, majd rögtön pénzt is követelt tőle, mondván, hogy haza tudjon utazni.

A SÉRTETT ASSZONY ÉSZREVETTE, HOGY KÖZBEN EGY FÉRFI UGYANEZT CSINÁLJA EGY MÁSIK IDŐS NÉNIVEL

“Anyu többszöri felszólítására sem hagyta békén őt. Az én okos anyukám észrevette, hogy egy másik nénivel egy fickó ugyanezt csinálja, de már ölelgeti is a nénit. Anyu látta, hogy a kétségbeesett nénike táskájában már ott volt a zoknicsomag, s ugyanaz folyik, amit ő átélt pár perccel korábban” – folytatta a történetet Móni.

MÁR-MÁR TETTLEGESSÉGIG FAJULT A HELYZET

Olvasónk édesanyja azonnal a másik néni védelmére kelt, őt átkarolva húzta el az erőszakos párostól. Ekkor a férfi is és a nő is ordítozni kezdett Olvasónk édesanyjával. Már-már tettlegességig fajult a helyzet, amikor Olvasónk anyukája ellökte magától a nőt, s rájuk kiáltott, ha közelebb jönnek megnyomja a segélyhívót az okosóráján. Ekkor hagyták békén őket.

“ELKESERÍT, HOGY FÉNYES NAPPAL ILYEN MEGTÖRTÉNHET”

“Nagyon büszke vagyok az anyukámra! S, egyben elkeserít, hogy fényes nappal ez megtörténhet. Nem volt ott egyetlen ember sem, aki megvédte volna a két védtelen öreg hölgyet? Hát hol élünk?” – zárta sorait Olvasónk, Móni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb