Sport

Gratulálunk! A Szeged Vízilabda Egylet megmutatta, hogy Szeged az úr a medencében!

A Szeged Vízilabda Egylet ismét megmutatta, miért tartozik a legjobbak közé! A hétvégi E.ON OB I-es bajnokság 12. fordulójában a KSI csapatát fogadtuk, és nem kevesebbet, mint három pontot szereztünk.

Már az első támadásunk góllal végződött, Kürti Dominik segítségével. Az első negyed végére 4-0-ra léptünk el, ami már sejtette a győzelem ízét, de azért itt még nem szabadott elbízni magunkat. A második nyolc percben még nagyobb sebességre kapcsoltunk. Egy 5-0-s sorozattal 9-1-re növeltük az előnyünket, ezzel gyakorlatilag eldöntve a meccset. A védekezésünk kifogástalan volt, támadásaink pedig pontosak.

A harmadik negyedben már az eredmény tartására törekedtünk, de a KSI csapatának sikerült faragnia a hátrányából, az állás 11-7 lett. Az utolsó negyedben továbbra is megőriztük vezetésünket. A fővárosiak megnyerték ezt a negyedet, de a végén mi örülhettünk, hiszen 13-10-re nyertünk.

Legközelebb december 2-án, szombaton 18 órakor az Eger otthonában játszunk, ahol az alapszakasz záró meccsét vívjuk meg. Természetesen a Szeged365 Family-nek erről az összecsapásról is beszámolunk. HAJRÁ SZEGED!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb