MindenmásVideo365

Exkluzív karácsonyi ajándék az SSI Home-tól: ajándék ünnepi fotózást kapnak a vásárlók! A gyönyörű helyszínre mi is beugrottunk, és megkérdeztük a részleteket (videó)

Karácsonyi fények, meghitt hangulat és egy nem mindennapi ajándék vár mindenkit az SSI Home Design stúdiójában. Simon Alexandra, a cég tulajdonosa és profi fotósa, egy különleges akcióval készül a karácsonyi szezonra. Minden 15 000 Ft feletti vásárlás mellé egy családi fotózást adnak ajándékba. De siess, a helyek gyorsan fogynak! A stúdióban már minden a karácsonyi készülődés jegyében tündököl.

Az SSI Home Design stúdiója már teljes karácsonyi díszben pompázik. A fények, a gondosan elhelyezett díszek és a meghitt atmoszféra mind-mind a lányok keze munkáját dicsérik. A stúdióban forgatott videónkban Alexandra mesél arról, hogy a munkájában minden részletre odafigyel. A karácsonyi hangulat maximálisan elkapott bennünket is. 

Ami tuti biztos: az SSI Home Design most egy igazán különleges akcióval lephet meg akár Téged is. Most figyelj: minden 15 000 Ft feletti vásárlás után egy ingyenes családi fotózást adnak. Nem sorsolnak, hanem adnak! Ez tökéletes lehetőség arra, hogy a karácsonyi emlékeket nem csak szívünkben, hanem képek formájában is megőrizzük. A fotózás egy emlékezetes élményt és örök emléket jelent a családod számára, a rokonok pedig oda lesz az örömtől, ebben biztosak vagyunk.

Az SSI HOME üzlete szerénytelenség nélkül állítható az a hely, ahol mindenki megtalálhatja a tökéletes karácsonyi dekorációt. Legyen szó egy modern, letisztult dizájnról vagy a hagyományos, meghitt karácsonyi hangulatról, itt mindenki rátalálhat arra, ami igazán otthonossá teszi az ünnepeket. A stúdióban mindenki számára van valami különleges – egy hely, ahol a karácsonyi varázslat valóra válik. Egyébként mi csak úgy feltöltődni is elmennénk az üzletbe, annyi erő, szeretet és ünnepi érzelem van itt.

Na de, hogy el ne felejtsd: a fullos családi ünnepi fotózásért mutatjuk mit kell tenned: el kell látogatnod az SSI Home Design stúdiójába, válogass a lenyűgöző karácsonyi kínálatból, és vigyél haza egy csodálatos emléket is – gyönyörű, karácsonyi dekor és díszek, sőt ajándékba egy ünnepi fotózás neked és szeretteidnek. További információkért és a legújabb termékekért látogass el a ssihomedesign.hu weboldalra, és kövesd őket gyorsan be a Facebook-on is. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb