Mindenmás

Felidegesítette magát egy teherautó sofőrje, mert túl lassan haladt egy autós az Izabella hídon – majdnem baleset lett a kakaskodás vége

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki még 2020 decemberében döntött úgy, hogy “megleckézteti” egy személyautó sofőrjét Szegeden, az Izabella hídon. Az ügyészség vádiratából kiderült, a szerencsén múlt, hogy nem lett a manőverből baleset.

A vádirat szerint azon a napon a teherautós az Izabella hídon haladt a városból kifelé, amikor észrevette, hogy egy autós a belső sávban túl lassan közlekedik, ezért sávot váltott és a külső sávban gyorsítani kezdett, amivel egy időben az is gyorsított.

RÁHÚZTA A PÓTKOCSIT

A vádiratból az is kiderült, hogy ezek után a teherautós ideges lett, mert így nem tudott előzni, ezért az irányjelző használata nélkül, dudálva a külső sávból balra húzta a kormányt akkor, amikor a pórkocsija még a személyautó mellett volt. Az autós az ütközést úgy tudta megúszni, hogy hirtelen fékezett és balra, a szembejövő sávba tért át, ahol szerencsére akkor senki sem közlekedett. A közlemény szerint a teherautós ezt a műveletet 200 méter után megismételte. A sofőrt közúti veszélyeztetéssel vádolják.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb