KikapcsVideo365

Szegedi estek, amiket nem szabad kihagyni: A Napfény Műterem Kabaréestje teltházas volt, de a Karády -estre és Klem Viktor Show-jára még van szabad asztal! (videó)

A Szeged365 Family tudja mi történt a Napfény Műteremben! November 18-án a Kabaréest 2.0 előadás volt, és higgyétek el, ez valami elképesztő volt! A Szeged365 kamerája minden pillanatot megörökített, így most ti is átélhetitek ezt a felejthetetlen estét. Nézd meg a videónkat, ahol Borovics Tamás, a Legszegedibb Művész 2022-es díj nyertese mesél nekünk!

A Kabaréest 2.0 előadás egy igazi kulturális csemege volt, Szilágyi Annamáriával és Gömöri Krisztiánnal. A humor, a zene és a színpadi varázslat tökéletes keveréke. A videónkban láthatod, hogyan kelt életre a színpad, hogyan ragadja meg a közönséget minden egyes tréfa és dallam. Ez az előadás valóban megmutatta, miért szeretjük annyira a színházat.

INTERJÚ BOROVICS TAMÁSSAL – A SZÍNPAD MESTERÉVEL

Nem csak az előadás csúcspontjait kapod meg, hanem egy exkluzív interjút is Borovics Tamással, aki a színpad mágusaként varázsolja el a közönséget színésztársaival. Hallgasd meg, ahogy ő mesél az előadásról, a felkészülésről és arról, hogy miért olyan különleges ez a Kabaréest a szegedi közönség számára. Kíváncsi vagy, milyen titkokat rejt a színpad? Borovics Tamás mindent elárul!

KARÁDY EST SZILÁGYI ANNAMÁRIÁVAL

Ne kérdezd ki voltam…. ” Az Új filmlexikon szerint 1912- ben születtem, egy olasz filmlexikon szerint 1905- ben, egy budapesti rendőrségi bejelentőlapon pedig 1914 szerepel. Ez utóbbit természetesen én diktáltam be, de az a pár év ide vagy oda, egy nő igazán letagadhat négy évet, nem? ” Ezzel az idézettel csábítanak most vasárnapra, ahol még van pár asztal. Olyan népszerű dallamok csendülnek fel Szilágyi Annamária előadásában Kovács Gábor zongorakíséretével, mint például

* Hamvadó cigarettavég 
* Ez lett a vesztünk
* Mindig az a perc
* Munka után
* Szomjas a szám
* Ezt a nagy szerelmet
* Holnap, ki tudja, holnap látsz-e még? 

Szeretnéd te is élőben látni az előadást december 3 – án? Foglalj asztalt, mikor a cikket írjuk még van pár hely. 

KÖVETKEZIK: KLEM VIKTOR ÖNÁLLÓ ESTJE

Most, hogy a Kabaréest 2.0 lezajlott, készülj fel a Klem Viktor önálló estjére, ami ugyancsak izgalmas programnak ígérkezik. Ismert a Mintaapák, Post Mortem, BUÉK és a Viszkis című filmekből és sorozatokból, Viktor most Szeged szívében, a Napfény Műteremben mutatja meg tehetségét. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló előadást!

NE MARADJ LE A NAPFÉNY MŰTEREM PROGRAMJAIRÓL!

A Kabaréest 2.0 videónk egy kihagyhatatlan élmény, amit mindenképpen látnod kell, ha esetleg nem tudtad a helyszínen élvezni a felhőtlen kacagást. És ha már itt vagy, ne felejtsd el jegyet szerezni Klem Viktor estjére is. Ezek az események azok, amik igazán megmutatják, milyen kincsek rejtőznek Szeged kulturális életében. Gyere és élj át velünk minden pillanatot! A legegyszerűbb, ha rájuk csörögsz telefonon: +36 30 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb