KikapcsVideo365

Nem bírtunk magunkkal: Horváth Charlie a Napfény Műteremben ebédelt! Amint megtudtuk ugrottunk a kameráinkkal!

Az exkluzív interjúban sok mindent elárult nekünk Charlie: azt is, hogy már balettos időszakában megismerte ezt a gyönyörű várost Szegedet. A lényeg, hogy amikor megtudtuk, hogy Horváth Charlie, a magyar zenei élet egyik legnagyobb ikonja, Szegeden ebédel, nem bírtuk ki: elugrottunk a Napfény Műterembe, hogy beszélgethessünk a művésszel.

Képzeljétek, Charlie-t és zenekarát a Hungarikon gyűjtemény “Rocklegendák” című festménye előtt kaptuk lencsevégre. Ez a kép maga a történelem! Annyi ikon egy helyen, amely kiállítás egyébként most is megtekinthető a Fekete-házban. Az ikonikus művész rendkívül kedves és közvetlen volt amikor a szegedi élményeiről kérdeztük. 

A NAPFÉNY MŰTEREM VENDÉGSZERETETE – CHARLIE IS MEGKÖSZÖNTE

Charlie hivatalos oldalán is megosztotta, mennyire élvezte az ebédet és a vendéglátást. Ez a megtiszteltetés nem csak a Napfény Műteremnek, hanem Szegednek is szól. A Napfény Műterem mindig is arról volt híres, hogy közel hozza a sztárokat a szegediekhez, volt itt már Csuja Imre, Pokorny Lia, Bodrogi Gyula és még sokan mások. Igazi kulturális műhely lett az exkluzív rendezvényterem. 

SZEGEDI ESTEK, AMIKET NEM SZABAD KIHAGYNI

És ha már itt tartunk, ne feledjétek, a Napfény Műteremben nem csak finom ételeket kínálnak, hanem kulturális csemegéket is. A Hetedhét Hungarikon kiállításon a Fekete házban megtekinthetitek az ikonok személyes tárgyaiból készült műalkotásokat, a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében pedig érkeznek folyamatosan a kulturális vacsoraestek, borkóstoló, színházi előadások. EZEKET ITT LÁTHATJÁTOK RÉSZLETESEN!

Szeretnél többet megtudni? Hívd őket bátran: +36 30 952 6500 Várnak mindenkit szeretettel a Napfény Műteremben, ahol a gasztronómia és a kultúra találkozik!


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb