KikapcsVideo365

Bekukucskáltunk Szilágyi Annamária fényűző estjére a Napfény Műterembe! Szilágyi Annamáriával a rendezvény előtt beszélgettünk (videó)

Kiss Balázs kollégánk a helyszínen járt, ahol Szilágyi Annamária, a kiváló művésznő, a Napfény Műteremben tartotta Hangulatvilágítás című önálló estjét. A teltházas előadás igazi kulturális csemege volt, ahol a művészet és a varázslat találkozott. A közönség elvarázsolva hallgatta a művésznő előadását, amely mindenkit magával ragadott. Mi pedig még előtte beszélgettünk a Szegedi Nemzeti Színház művészhölgyével. 

Sok alkalommal leírtuk már: a Napfény Műterem a kultúra bástyája Szegeden.A belváros szívében található exkluzív rendezvényterem nem csak egy hely, hanem egy kulturális központ, ahol a művészetek otthonra találnak. A Covid alatt, amikor a Szegedi Nemzeti Színház zárva tartott, a Napfény Műterem vált a kultúra menedékévé. Olyan neves művészek léptek fel itt, mint Csuja Imre, Pokorny Lia, Borovics Tamás, Sipos Péter, és most Szilágyi Annamária. Ez a hely egyedi atmoszférájával és kiváló akusztikájával tökéletes helyszín a különleges előadásokhoz.

Szilágyi Annamária önálló estje nem csak a közönség, hanem a kritikusok körében is nagy sikert aratott. A művésznő különleges előadásmódja és egyedi hangja mindenkit elbűvölt. Ráadásul, a Legszegedibb Szegediek Művész kategóriájában is ott van a 2023-as szavazáson. Annamária előadása egy igazi kulturális élmény volt, amely hosszú ideig a közönség emlékezetében marad.

Ne feledjétek, december 3-án újra találkozhatunk Szilágyi Annamáriával a Karády esten. Ez egy újabb lehetőség, hogy részesei lehessünk ennek a különleges művészeti élménynek. A Karády est egyedülálló előadás lesz, amelyben Annamária a magyar énekesnő, Karády Katalin életét és művészetét idézi meg. Ha még nincs jegyed, akkor itt tudsz érdeklődni, hogy van-e még szabad asztal az estre: +36 30 952 6500!

Ahogyan beszélgettünk Szilágyi Annamáriával egyértelműen éreztük, hogy nem csak egy művész, hanem a szegedi kultúra egyik meghatározó alakja. Az ő előadásai mindig különleges élményt nyújtanak a közönség számára. A Napfény Műteremben tartott estje ismét bebizonyította, hogy Szeged városa a kultúra és a művészetek szerelmeseinek igazi paradicsoma.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb