Szegedi Arcok

Biciklisbarát Szeged, avagy a hét fotója a Belvárosi hídról: “kerékpáros, hajts neki egyenesen a zöld oszlopnak”

“Kerékpáros, hajts neki egyenesen a zöld oszlopnak” – jelent meg a Szeged kommandó Facebook oldalán egy fotó a Belvárosi hídról, ahol úgy festették fel a bicikliseknek szóló piktogramot az útra, hogy annak sárga nyila egyenesen az útszakasz közepén álló oszlopra mutat, ami valljuk be őszintén, egész viccesen néz ki, egy kerékpárbarát városban.

Joggal jut eszébe az embernek, hogy ez valami utalás akart lenni arra, hogy kenődjön fel az ember az oszlopra? Így néz ki pontosan:

A poénkodást leszámítva, tény, hogy a híd építésénél nem igazán gondoltak még arra, hogy itt egyszer szükség lehet kerékpársávra, így ahogy az egyik kommentelő írta: “a gyalogosjárda lett ennek áldozata. Ami nyilván erre alkalmatlan.” Egy másik kommentelő arra hívta fel a figyelmet, hogy “aki rendszeresen közlekedik a Bertalan hídon, annak ez meg se kottyan. Ott ráadásul szűkösebb az út.”

Egy másik hozzászóló szerint már egy jó páran el is estek biciklivel emiatt. “Szépen neki koccant a kormány. Pont nyáron esett el előttem egy lány biciklivel, hát nem volt szép látvány. A térdeiből ömlött a vér, és a fejét is beverte. Szuper a kivitelezés” – jegyezte meg Marietta.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb