Sport

Kő kemény háborúra készül Kis Máté: szombat este a legjobb lengyel ellen lép szorítóba a Legszegedibb Szegediek finalistája

“Kemény meccs lesz, nagy ütő a srác” – nyilatkozta Kis Máté IBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnok ökölvívó, aki szombaton Budapesten a New School Promotion gáláján a lengyel listavezető ellen lép szorítóba. A Legszegedibb Szegediek közönségszavazásunk fináléjában óriásit hajrázó ökölvívót a mérlegelés után csíptük el, a civilben a rendvédelmi szerveket erősítő klasszis 76.6 kg-mal mért be.

Mint magyarázta, a munka legkeményebb részét tisztességgel elvégezték,

  • az ökölvívó edzéseket a Szeged Box Club-ban,
  • az erőnléti tréningeket a Global Fitnessben,
  • a sparringokat pedig az ország klubjaiban “turnézva” végezték el.

A fogyasztás nagyon kemény volt, de a lengyel srác még keményebb lesz. A szegedi bokszoló egy 8 menetesre tervezett összecsapáson húz kesztyűt a rutinos lengyel, Robert Talarek ellen.

“Nagy ütő a srác, ráadásul 190 centi magas, 50 meccsel és egy abszolút pozitív mérleggel, szóval, kő kemény 8 menetre készülök”

– mondta Máté, aki este 8 és 9 között fog szorítóba lépni. A meccset a New School Promotion stream-jén keresztül élőben adjuk holnap, az IBO bajnokra pedig IDE kattintva tudsz voksolni a Legszegedibb Szegediek mezőnyében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb