Mindenmás

Forgalommal szemben hajtott egy autós Hódmezővásárhelyen, a Kálvin János téri körforgalomban

A forgalommal szemben hajtott egy sofőr Hódmezővásárhelyen, a Kálvin János téri körforgalomban még szombaton. A mutatványt a Hódpress egyik olvasója meg is örökítette, hozzátéve, hogy ez már nem az első ilyen eset az említett helyszínen.

Forgalommal szemben közlekedett egy sofőr a hódmezővásárhelyi Kálvin János téri körforgalomban, mint ahogyan a Hódpress írja, egy Fiat volánja mögött ülő hölgynek sikerült szemben kanyarodnia a forgalommal. Azt, hogy mitől zavarodott meg a személyautó sofőrje, nem tudni, viszont a portál olvasói arról számoltak be, hogy amikor a többi autós szembesítette azzal, hogy rossz irányba halad, még neki állt feljebb – írja a portál.

ALIG KÉT HETE TÖRTÉNT HASONLÓ ESET SZEGEDEN, A RÓKUSI KÖRÚTON

Sajnos ehhez hasonló eset egyre többször fordul elő az utóbbi időben, alig két hete írtuk meg, hogy a szegedi Rókusi körúton hajtott forgalommal szemben egy autós. Áprilisban pedig szintén Szeged közelében, Szatymaz benzinkutas pihenőhelye és a balástyai kijárat között hajtott forgalommal szemben egy személyautó az M5-ös autópályán. Ezekről bővebben az alábbi cikkekben írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb