Kikapcs

Jövőre négy helyett öt alkalommal tűzi műsorra az István, a királyt a Szegedi Szabadtéri

Újabb előadásnapon tűzi műsorára az István, a királyt 2024-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok, Szörényi Levente és Bródy János rockoperáját a korábban meghirdetett dátumok mellett augusztus 18-án is láthatja majd a Dóm téri közönség – tájékoztatták hétfőn szerkesztőségünket a szervezők.

Negyven év telt el azóta, hogy először színre vitték a rockoperát Szegeden, és tíz, mióta utoljára láthatta a művet a Szegedi Szabadtéri Játékok közönsége – áll a közleményben. A Zikkurat Produkció előadása Novák Péter rendezésében érkezik most Szegedre.

ÖT ALKALOMMAL LESZ LÁTHATÓ A DARAB

Mint megtudtuk, a darab augusztus 10., 11. 19. és 20. mellett augusztus 18. estéjén is látható lesz a Dóm téren. A címszerepet Koltai-Nagy Balázs alakítja, Koppányként Baricz Gergő lesz látható, de színpadra lép Sena Dagadu, Horányi Juli, Borbély Richárd, Köteles Leander, Kardos-Horváth János és Herczku Ágnes is. A díszleteket Tóth Kázmér, a jelmezeket Horányi Juli tervezi – áll a közleményben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb