Video365

Neked is jobb a napod, hogy ha már a reggelt fényben indítod? – a Ledmaster a fürdőszobai ragyogás mestere lesz a társad ebben

Legyen Ledmaster leded, hogy jól induljon a reggeled! A fény mestere, a Ledmaster minden, csillogó álmod megvalósítja, fényt visz az otthonodba, sőt a csillagokat is lehozza neked a fürdőszobádba. Gyönyörű bemutatótermet nyitott Trogmayer Olivér és felesége, Trogmayer-Wábits Viktória a Kenyérgyári úton, számoltunk be erről korábban. Górcső alá vettük a fürdőszoba bemutató részleget, ahol nem túlzunk, költői hangulatba kerültünk.

SZEGED LEGNAGYOBB TÜKÖRVILÁGÍTÁS KÍNÁLATA A LEDMASTERBEN

A legtrendibb bluetooth-os, színváltós lámpáktól kezdve, a konyhai világító berendezéseken át, Szeged egyik legnagyobb fürdőszobai világítás választékkal rendelkezik Olivér és Viktória vállalkozása. A vízmentes lámpa a tökéletes választás a fürdőszobába – tudtuk meg a vállalkozás “tüzét” jelentő, Trogmayer-Wábits Viktóriától. Különböző víz védettségi fokozatokat különíthetünk el, ezek megfelelő kiválasztásában szakember segítségét kérhetjük a Ledmaster bemutatótermében, személyesen. Közös azonban a világító berendezésekben, hogy mindegyik beépített leddel rendelkezik.

“A FEKETE AZ ÚJ FEHÉR”

A fekete színű tükörvilágításból a lehetőségek tárháza óriási, ezt kimerítheted a Ledmasterben, ahol kiválaszthatod a számodra legtrendibb, legpraktikusabb darabot. Az állítható fejű lámpáktól kezdve, keskenyebb, szélesebb, egyenes és íves változatot egyaránt megtalálsz, az ízlésednek, elképzelésednek csak a képzelet szabhat határt. Meleg-és natúr fehér fények dominálnak a vásárlók körében, de egy biztos, hogy a pénztárcád is meghálálja az energiatakarékos, Ledmaster darabokat.

Profizmus, egyediség, közvetlenség, amit a Ledmastertől kapsz, itt az idő, hogy otthonod fényben ússzon energiatakarékosan, mégis ragyogóan!

A LEDmaster kínálatát itt találod:

  • Bemutatóterem: Kenyérgyári út 15., Szeged, Hungary
  • Telefon: (70) 432 8925
  • E-mail: [email protected]

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb