Sport

Az év utolsó BL meccse jön a PICK Arénában, szerdán a lengyel Industria Kielcét fogadják a kékek

Szerda 18.45-kor az év utolsó Bajnokok Ligája mérkőzése vár az OTP Bank-PICK Szeged csapatára. A PICK Arénában a lengyel Industria Kielcét fogadják. Sőt, nekünk most van 2×2 darab jegyünk a meccsre, amit egy villámjáték keretében sorsolunk ki köztetek!

Szerda este jön az év utolsó Bajnokok Ligája mérkőzése, itthon szerepelnek a kékek, 18.45-kor a 10. meccsünket vívják az A csoportban. A lengyel bajnok Industria Kielce lesz az ellenfelük a PICK Arénában.

KOMOLY ELLENFÉL

Komoly csapat, komoly ellenfél ellen zárják a 2023-at a BL-ben a szegediek. Izgalmasan alakul a csoport, így minden meccs nagy jelentőséggel bír. Jelen pillanatban 9 ponttal a továbbjutó, hatodik helyen állnak a kékek. A csoportot a 13 pontos német THW Kiel vezeti, megelőzve a 12 pontos dán Aalborgot és a lengyel Kielcét. A negyedik norvég Kolstadnak és az ötödik francia PSG-nek szintén annyi pontja van, mint a szegedieknek, azaz kilenc. A hetedik helyen a horvát Zagreb található nyolc ponttal, míg az észak-macedón Pelister a sereghajtó, eddig nem szerzett pontot.

RENGETEG PROGRAM LESZ

Ismét rengeteg izgalmas programmal készülnek. A PICK Szeged Zrt. az Aréna előtti területre kitelepül, ahol Dj szórakoztatja a szurkolókat, bent pedig kóstoltatás várja a nézőket. Aki időben érkezik – 17.15-kor nyílnak meg az Aréna kapui –, az biztos, hogy találkozik a #kékek Mikulással, akinek a puttonyában rengeteg ajándék rejtőzik. A Tedd fel a sáladat most kiegészül a Tedd fel a #kékek Mikulás-sapkát akcióval. A szurkolók a helyükön találják meg majd az ajándékot, amit a klubhimnusz alatt kell felvenni.

NEVES SPORTOLÓKBÓL SEM LESZ HIÁNY

Neves sportolókban soha sincs hiány. Ott lesz a lelátón a Zue.hu Szegedi VE OB I-es férfi vízilabdacsapata, de az NB II-es Grosics Akadémia labdarúgói is a lelátóról szurkolnak majd a szegedieknek. Nem marad el a felvezető műsor, lesz dance és emoji játék is, de a közös éneklések, hangolások sem maradnak el.

Sőt, nekünk is van 2×2 jegyünk a meccsre, amit egy villámjáték keretében sorsolunk ki! A játékot a Facebook oldalunkon találod! Hajrá Szeged!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb