Sport

Brutális izgalmak a Pick Arénában! A kézilabda Bajnokok Ligájában GYŐZTÜNK!

Az OTP Bank-Pick Szeged izgalmas mérkőzésen, egy góllal, 26–25-re győzött a lengyel Industria Kielce ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája utolsó őszi fordulójában. A hazai pályán vívott gigantikus csata, az utolsó pillanatban dőlt el.

A mérkőzés első felében vezettünk, a szünetben 15–11-es előnnyel mehettünk pihenni. A második félidőben a Kielce felzárkózott, de a szegedi srácok kitartó játékkal és remek védekezéssel tartották meg előnyüket. A mérkőzés utolsó percei igazi lélegzetelállító csatát hoztak: a 60. percben Alex Dujshebaev távoli lövése után a Szeged kapusa, Mikler elképesztően hatalmasat védett, így megszereztük a diadalt.

Csapatunk teljesítményét kiemelkedő volt ma, hiszen az ellenfélről tudjuk, hogy a BL egyik legerősebb csapata. Az eredmény különösen fontos volt számunkra, hiszen a csoportkörben a továbbjutásunk is múlt ezen. Még mindig versenyben vagyunk!

Nem sokan maradtak ülve a Budapesten kívüli Magyarország legnagyobb csarnokában, tudta mindenki: a továbbjutás miatt kiemelten fontos volt ez a győzelem. Ez a siker bizonyítja a csapat erejét és összetartását, ami reményt ad a további mérkőzésekre nézve is. Az OTP Bank – Pick Szeged játékosai és szurkolói egyaránt büszkék lehetünk erre a teljesítményre, ami bizonyítja, hogy a kemény munka és az elszántság gyümölcsöző lehet! HAJRÁ SZEGED! VÉGEREDMÉNY: OTP Bank-Pick Szeged–Barlinek Industria Kielce (lengyel) 26–25 (15–11)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb