Mindenmás

Estére be is futott a legcukibb történet: FullAnyuuuu, Szeged legnépszerűbb influenszere a Dóm téren énekelt a szegedi gyermekekkel (videó)

FullAnyuuuu azaz Suhai Niki, Szeged legnépszerűbb influenszere mikulás járattal robogta körbe a Dóm teret, a gyerekek legboldogabb mosolyáért. FullAnyuuuu misszióját talán már sokan ismeritek, nap, mint nap fellép a bántalmazás ellen és kiáll az összes nőért és gyermekért, mint ahogyan erről mindig írunk is Nektek. A Dóm téren együtt énekelt azokkal a gyermekekkel, akiket utána segítőivel meg is lepett Mikulás csomagokkal. Vigyázat nagyon cuki képsorok következnek!

Niki a több, mint 43 ezres követőtábornak mindig igyekszik pontos képet adni egy-egy család aktuális helyzetéről, az adományok útjáról, a bántalmazásból menekülteknek a “már” jóllétéről.  Az influenszer a Szeged365-nek megsúgta, hogy nem tartja magát szuperhősnek, de tény szerinte minden anya külön tiszteletet érdemel. Suhai Niki nem titkolja oldalán sem, hogy mozaik családban sokszor öt gyermek napjait oldja meg, és mellette dolgozik, sőt sosem érzi azt sem fárasztónak, hogy még több család gyermekein és sokszor sajnos bántalmazott nőkön segítsen.

Hitelessége szerinte az őszinteségben, és emberi reakciójában rejlik és persze óriás szívében. Amire a legbüszkébb ezen a télen a sok-sok jó cselekedet mellett, hogy 10 családnak sikerült kályhát intéznie már és több, mint 220 gyereknek pedig meleg ruhákat ajándékoznia. Szerinte egy gyermeknek sem szabadna fáznia és éheznie ezen a világon.

Természetesen most a Mikulás alkalmából sem hagyhatta a szegedi családokat magukra: akciót szervezett a Dóm térre, ahol közel félszáz gyermeknek adott át ajándékot. “Egy konkrét stábbal dolgozhattam együtt, ami óriás boldogsággal tölt el. A támogatóim minden anyagi és szociális intézkedést megtettek, hogy igazi  pufi csomagok landolhassanak a picik kezében. A segítőim pedig igyekeztek a helyszínen minden gyermek kívánságát lesni. Végtelenül hálás vagyok, hogy ilyen emberekkel vehetem körbe magam. Egy a cél, egy a szív!” – mesélte széles mosollyal stábunknak Suhai Niki. 

Amikor vége lett a megható felvételnek, akkor azt is megtudtuk Suhai Nikitől, hogy FullAnyuuuu oldalán természetesen Karácsonykor sem maradhat el a családok megsegítése. Hamarosan erről is beszámolhatunk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb