Mindenmás

Napi pakk: havas esőt és 2 fokot hoz a csütörtök Szegedre, ma jön a Mikulás a Klauzál térre és interaktív gyermekfoglalkozást szerveznek a Dóm térre

Végre kitört a kispéntek Szegeden! Ma is velünk marad a havas eső és a csapadékos időjárás, mellé pedig mindössze 2 fokot kapunk, így készítsd elő a sapkát és a sálat, szükséged lesz rá. Programok ennek ellenére is lesznek, hiszen szerda helyett ma jön a Mikulás a Klauzál térre és interaktív gyermekfoglalkozás is lesz a Dóm téren. Szólunk időben: még ma is módosított útvonalon közlekednek a 8-as és a 10-es trolik, ne lepődj meg! Legyen csodás napja mindenkinek, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS ÉRDEKESSÉGEK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Ambrus, Ambróz, Ambrózia, Ányos és Szabin nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 86 éve ezen a napon született Szilágyi István színész, aki 2020-ban hunyt el (Lópici Gáspár a Keménykalap és krumpliorrban, a Piócás ember az Indul a Bakterházban),
  • 53 éve Nagy Natália színésznő (Zimmer Feri, Csinibaba, L’art pour L’art társulat),
  • 51 éve Gyuriska János színész,
  • 48 éve Nicole Appleton, az All Saints együttes tagja,
  • 34 éve pedig Nicholas Caradoc Hoult brit film- és televíziós színész.

MARAD A CSAPADÉKOS, BORONGÓS IDŐJÁRÁS

Csütörtökön kezdetben a nyugati tájak kivételével még többfelé hullhat hó, havas eső, keletebbre néhol eső. Szegedre is havas esőt és sima esőt jósolnak egészen kora délutánig, majd a csapadék megszűnik, de a felhők velünk maradnak. Élénk, néhol erős lesz az északnyugati szél. Ezen a napon 0 és 2 fok közötti maximumokat mérhetünk városunkban.

MÉG MA IS TERELT ÚTVONALON KELL TROLIZNUNK

A Vidra utca Szent Mihály utca – Tisza Lajos krt. közötti szakasza december 6-ától egészen 8-áig teljes szélességében lezárásra kerül – közölte a Szegedi Közlekedési Társaság kedden. Mint kiderült, burkolatjavítási munkálatokat végeznek a helyszínen, és emiatt a 8-as és 10-es jelzésű trolibuszok módosított útvonalon közlekednek.

TART A SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK

Programokkal készülnek mára is a Szegedi Karácsonyi Hetek helyszínén, a Dóm téren. Mutatjuk a mai repertoárt:

  • 17.00 Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola Karácsonyi műsora
  • 17.20 Bajusz Zoltán és Bajusz Attila: Tegnap volt Mikulás. Hol az ajándék? Interaktív gyerekműsor

Sőt, a szerdai csapadékos időjárás miatt a Mikulás is ma jön a Klauzál térre, 17 órakor találkozhatsz vele!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb