Mindenmás

Napi pakk: ma havas esőt is hozhat a Mikulás Szegedre, mától ideiglenesen változik egyes trolik útvonala

Fényesítsd ki a csizmádat, mert ma meglátogat bennünket a Mikulás. Igaz, jó időt ezúttal nem hoz magával, egy újabb mediterrán ciklon hatására havas esőre számíthatunk a délutáni órákban Szegeden. Jó, ha tudod, mától burkolatjavítási munkálatokat végeznek a Vidra utca Szent Mihály utca – Tisza Lajos krt. közötti szakaszon, emiatt a 8-as és 10-es jelzésű trolibuszok módosított útvonalon közlekednek. Főzd le a reggeli kávéd, mi pedig hozzuk mellé a friss híreket, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Miklós, Nikolett, Miksa, Mikolt, Gyopárka és Leontina nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Szent Miklós napja.
  • 146 éve Edison New Jerseyben a nagyközönség számára is bemutatta a fonográfot.
  • 77 éve született Szalai Miklós olimpiai bajnok labdarúgó, edző.
  • 2 éve halt meg Kóbor “Mecky” János, Kossuth-díjas énekes, zeneszerző és gitáros, az Omega együttes tagja.

MA DÉLUTÁN AKÁR MÁR HAVAS ESŐ IS ESHET SZEGEDEN

Szerdán egy újabb mediterrán ciklon hatására nyugat felől egyre többfelé várható csapadék: nyugaton és északon hó, máshol kezdetben eső, majd egyre inkább havas eső, hó hullhat. Legkésőbb a keleti tájakat éri el a csapadék, Szegedre is késő délután érkezhet meg a havas eső. Mérsékelt, néhol élénk lesz az északi, északkkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 fok körül alakul városunkban.

MÁTÓL A 8-AS ÉS 10-ES TROLIBUSZOK MÓDOSÍTOTT ÚTVONALON KÖZLEKEDNEK

A Vidra utca Szent Mihály utca – Tisza Lajos krt. közötti szakasza december 6-ától egészen 8-áig teljes szélességében lezárásra kerül – közölte a Szegedi Közlekedési Társaság kedden. Mint kiderült, burkolatjavítási munkálatokat végeznek a helyszínen, és emiatt a 8-as és 10-es jelzésű trolibuszok módosított útvonalon közlekednek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb