Mindenmás

Ho-ho-hooo: áramszünetet hozott kora reggel a Mikulás a szegedi lakásokba (frissítve)

“Áramszünet van az egész városban…” – szaladt tele ilyen üzenetekkel a postaládánk kora reggel, és a Szeged365 társalgó csoportunkban is rengetegen írtátok, hogy hirtelen elment az áram szinte az egész városban.  

A jelenség – amelyet biztosak vagyunk, hogy a Mikulás okozott -, nem tartott tovább pár percnél. Fodorkertben 06:44-től 06:47-ig nem volt áram, míg Makkosházán 8 percig, viszont az az érdekes ebben, hogy szinte az egész városban áramkimaradás volt. Jelzéseitek szerint nem volt áram reggel:

  • Újrókuson,
  • Újszegeden,
  • Kiskundorozsmán,
  • a Budapesti körúton,
  • a Holló utcában,
  • a Debreceni utcában,
  • Fodorkertben,
  • valamint egész Makkosházán!

Barnabás olvasónktól fotót is kaptunk, ahogy egész Makkosháza sötétbe borult (nagyon köszönjük), viszont Rókusi körúton volt áram:

Hogy ez a Mikulás mire nem képes… Már a mémek is megindultak a témában! Így ír az egyik tag, Péter a Szeged365 társalgó csoportunkban:

“Sikerült lefotózni a reggeli áramszünet valódi okát!” Íme:

Viccet félretéve, az áramkimaradással együtt egy csomó háztartásban szünetel azóta is a melegvíz-, illetve a fűtésszolgáltatás is, ami így télen nem túl kellemes. Érdeklődtünk az MVM-nél és a Szetáv-nál, hogy mi okozta a kimaradást, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket!

FRISSÍTVE: A SZETÁV ÉS AZ MVM IS VÁLASZOLT

Cikkünk megjelenését követően válaszolt az MVM azzal kapcsolatban, hogy mi volt a probléma, valamint a SZETÁV is lemondta, hogy az áramkimaradás mekkora gubancot okozott Szegeden:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb