Mindenmás

Átszakított egy gázvezetéket a munkagép Szegeden, tűz is keletkezett a helyszínen

Rengeteg munkája volt szerdán a megyei katasztrófavédelemnek. Mint megtudtuk, gázvezetéket szakított át egy munkagép a Kormányos utcában, de lángolt egy családi ház is Kiszomborban, sőt, egy életveszélyes állapotban lévő beteg mozgatásában is segíteni kellett.

A csütörtöki közleményük szerint gázvezetéket szakított át egy munkagép szerdán Szegeden, a Kormányos utcában. A baleset következtében tűz keletkezett, melyet a szegedi hivatásos egység fojtott el. A gázszolgáltató szakemberei tűzoltói biztosítás mellett kiszakaszolták a sérült vezetéket. Szerencsére személyi sérülés nem történt a balesetben.

TŰZ EGY CSALÁDI HÁZBAN ÉS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS VÁSÁRHELYEN

Mindezek mellett kigyulladt egy kiszombori családi ház is szerdán délelőtt. A Nagyszentmiklósi utcába riasztották az egységeket, Makóról és Hódmezővásárhelyről is érkeztek tűzoltók a helyszínre. Két vízsugárral oltották el a lángokat, senki sem sérült meg a tűzben. A lakókat az önkormányzat ideiglenesen elszállásolta. 

Életveszélyes állapotban lévő beteg mozgatásában is segítettek a tűzoltók Hódmezővásárhelyen. A mentők a padlástéri szobából nem tudták biztonságban levinni a beteget a mentőautóhoz, ezért kérték a város hivatásos egységét a helyszínre. A tűzoltók egy speciális mentődeszkára fektették a férfit, így vitték ki az utcán várakozó mentőegységhez. 

Irtó hálásak vagyunk az egységeknek, hogy megfeszített erővel dolgoznak nap, mint nap!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb