MindenmásVideo365

Tiszaszigeti csoda: a Szeged365.hu stábja a helyszínen járt, Papos László megmutatta hogyan épül újjá egy családi otthon a szeretet és összefogás erejével!

Tiszasziget, ahol a közösség ereje valódi csodát teremt. A Szeged365.hu stábja kint járt, hogy személyesen tapasztalja meg, hogyan épül újjá a Johan család otthona, amely egy tragikus tűzeset következtében vált romhalmazzá. Beszélgettünk a családdal és a Globál21 Kft. tulajdonosával Papos Lászlóval, aki az újjáépítésben kulcsszerepet játszott, és azonnal a segítségére sietett a családnak. 

A CSALÁD TÖRTÉNETE: A Johan család tragédiája mindenkit megérintett Tiszaszigeten. A tűzvész után azonban nem maradtak magukra; a helyi közösség azonnal a segítségükre sietett. A család elmondása szerint a támogatás és a szeretet, amit kaptak, felbecsülhetetlen.

A GLOBÁL21 KFT. SEGÍTSÉGE

A Globál21 Kft. nem csak anyagi, hanem szakmai támogatást is nyújtott az újjáépítésben, Papp László az elsők között volt aki felajánlotta a szerencsétlenség után a segítségét. Vele is beszélgettünk a már újjáépült házban. A cég képviselőivel beszélgetve kiderült, hogy számukra ez nem csak egy projekt, hanem egy olyan segítségnyújtás, amivel egy családnak tudtak újra otthont teremteni. A videóból azt is megtudhatjuk, hogy Putnik Sándor a festésben segített, de egyből segített Dicső Ferenc és a Minyo Kft is. 

A családi ház újjáépítése, ahogyan a videóban is láttátok látványosan halad. A történet igazán megmutatja, milyen erős a közösségi összefogás Tiszaszigeten. A helyiek nem csak anyagi segítséget nyújtottak, hanem lelki támogatást is, ami a család számára felbecsülhetetlen érték. Volt aki azonnal befogadta a családot, volt aki a festésben, sokan pedig a romok eltakarításában segítettek önzetlenül a családnak, miközben mindenki erőt adott lelkileg is a családnak, hogy bár borzalmas volt átélni az otthonuk elvesztését, a segítség itt van, és a közösség segít. Nekünk is öröm ilyen jó hírekkel szolgálni! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb