Mindenmás

Cigivel tömte ki az autóját, de lebukott a sofőr Röszkén – az oldalkárpit mögött és a motortérben is volt cucc (videóval)

Az autó kárpitja mögötti teret és a motortér üres helyeit is igyekezett „hasznosítani” az a sofőr, akinek gépkocsijában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai 1 060 doboz cigarettát találtak – tudatta a NAV a közösségi oldalán, ahova egy videót is feltöltöttek arról, amint a kollégák szétkapják a szóban forgó kocsit, és megtalálják az irdatlan mennyiségű dohányterméket.

Mint kiemelték, egy szerb rendszámú személyautó magyar sofőrje nem jelentett be vám- és adóköteles árut a röszkei határátkelőhelyen. A pénzügyőrök a Citroën alapos átvizsgálásakor az oldalkárpit mögött és a motortérben is különböző márkájú, zárjegy nélküli cigarettákat találtak elrejtve.

Fotó: NAV.

4 MILLÁS BÍRSÁGOT KAPOTT

A NAV munkatársai a több mint 1 millió forint értékű dohánytermékeket lefoglalták, a sofőrrel szemben pedig csaknem 4 millió forint vámigazgatási bírságot szabtak ki.

Más nem cigarettával, hanem hamis jogosítvánnyal és lopott kocsival akart határt lépni Röszkénél:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb