Sport

Kismamák, figyelem! Egyensúlyban a babavárás időszaka alatt? Nem lehetetlen! A Kismama Balance2 program elérhető Szegeden, mutatjuk hol és hogyan!

Vitathatatlan, hogy Szeged a tudomány fővárosa lett. Szeretnénk Neked megmutatni egy újabb fejlesztést, egy kutatási területet, amelynek eseményeit most a kismamák élvezhetik Szegeden. 

A babavárás időszaka minden kismama életében izgalmas és váratlan kihívásokkal teli időszak. A Balance² szakmai csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a kismamák ezt az időszakot minél kiegyensúlyozottabban és egészségesebben élhessék meg.

A Kismama Balance2 program a Fontanus Tudományos Módszertani Kutató- és Oktatási Központ kutatási eredményeire épül. A foglalkozásokra összeállított mozgássorokat mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, gyógytornász, mozgásterapeuta és dúla szakértői csapat alakította ki. Utánajártunk, miben és hogyan is tud segíteni a kismamáknak:

  • nyugodt, oldott környezet vár, zenével, jó hangulatban;
  • instruktor figyel rád, a tested változásaira is, ennek megfelelően alakítjátok együtt a gyakorlatokat;
  • fontosnak tartjuk a biztonságodat és a kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot;
  • a gyakorlatokkal megelőzhetők a terhesség alatt gyakori vizesedési és visszeres panaszok;
  • itt a helyed, ha hát- és derékfájással küzdesz, vagy szeretnéd megelőzni ezen fájdalmakat;
  • felkészítheted a testedet a szülésre.

Mindent összevetve: minden mozdulattal együtt tudsz fejlődni a babával, egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá teheted ezeket az izgalmas hónapokat.

A Kismama Balance2-ra minden mozogni vágyó, 14. terhességi hetet betöltött kismamát szeretettel várunk a Fontanus Egészségközpontba.

Kapcsolatfelvétel: 06 70 944 6125 
https://b2p2.eu/classes/kismama-balance/ 

Csatlakozz most, és tedd még csodálatosabbá a babavárás időszakát!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb