Mindenmás

Megáll az ész: bosszúból gyújtotta fel exe házának melléképületét egy nő Szeged mellett

Vádat emeltek Szegeden egy nő ellen, aki bosszúból felgyújtotta volt párja melléképületét. Mint kiderült, az eset még tavaly történt, amikor szakítottak, így a nőnek el kellett hagynia a Szeged közeli településen közösen lakott házukat.

A közlemény szerint ezek után a nő októberben az egyik éjjel a házhoz visszament azt sejtve, hogy a férfi más nőkkel tart kapcsolatot. Miután erről meggyőződött egy benzinkúton gázolajat vett, majd az ingatlanhoz visszatérve a fa melléképület bejáratának környékét a gázolajjal körbe locsolta és meggyújtotta.

A SLAGOT IS ELVÁGTA, HOGY NE LEHESSEN ELOLTANI A TÜZET

Azért, hogy az oltást megakadályozza a kerti szivattyúhoz tartozó slagot is elvágta, majd a helyszínről elment. Szerencsére, a tűz nem volt alkalmas arra, hogy a főépületre vagy más házakra is átterjedjen. A nőt rongálás bűntettével vádolják, az ügyben pedig a Szegedi Járásbíróság dönt majd.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb