Szegedi ArcokVideo365

Mi az a két dolog, ami elengedhetetlen az egyetemisták számára? Beugrottunk értük a Spájzba a Kárászon, mutatjuk!

Tudjuk, hogy a hétvégi bulizás nélkülözhetetlen része az egyetemi életnek. De mielőtt belevetitek magatokat az éjszakába, van két dolog, amit mindenképp be kell szereznetek. A Spájzban minden megvan, amire szükségetek lehet!

Kezdjétek a napot egy tápláló, friss reggelivel a Spájzban. Mi a Spájz? Egy vadonatúj, vagány élelmiszerbolt a Kárász utcán, amelynek saját applikációja van! Egy jó reggeli az energiaforrás, ami segít, hogy az órákon is a toppon legyetek. Válogassatok a finomabbnál finomabb reggelik közül, és töltődjetek fel a nap kihívásaihoz! A másik elengedhetetlen kellék? Természetesen az ital! A Spájzban megtaláljátok a legmenőbb italokat, hogy a bulitok felejthetetlen legyen. Nézzétek meg a videónkat, ahol egy szuper egyetemista koktélt keverünk össze – papírpohárban, friss gyümölcslevekkel. A titkos összetevőt pedig a videóból tudhatjátok meg!

ÜRES KÉZZEL ÉRKEZNI? SZÓ SEM LEHET RÓLA!

Senki sem szeret üres kézzel érkezni egy házibuliba. A Spájzban minden megtalálható, amire csak szükségetek lehet. Legyen szó frissítőkről, rágcsálnivalókról vagy akár a buli utáni regenerálódáshoz szükséges finomságokról, nálunk mindent megtaláltok.

A SPÁJZ: AZ EGYETEMISTÁK ÚJ TALÁLKAHELYE

A Spájz nem csak egy bolt, hanem egy közösségi tér is, ahol találkozhattok, tervezgethettek, és beszerezhetitek a hétvégi bulihoz szükséges mindent. Jöjjetek el hozzánk, és tapasztaljátok meg magatok is, miért a Spájz a legjobb választás! Ne feledjétek, a Spájzban minden megtalálható, amire csak szükségetek lehet a hétvégi bulihoz. Gyertek, fedezzétek fel a legújabb italokat, finomságokat, és kezdjétek a hétvégét velünk!  Természetesen az APP-al további kedvezményekhez juthattok, de nyugi az árakat amúgy is elég alacsonyan tartják a Spájzban. Ezt egyébként naponta tapasztaljuk, mivel itt van a szerkesztőségünk közvetlen közelében. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb