KikapcsVideo365

Megvan már a karácsonyfád? Mesi Virágoskertjében frissen vágott fenyők garmadája vár, s még a talpba is díjmentesen befaragják kiválasztottad

Hogy mi varázsolja az ünnepeket igazán meghitté? Az, ha együtt lehetünk családunkkal békességben és szeretetben, miközben körbeálljuk karácsonyfánkat, mely ragyogó pompájával elhozza az ünnep varázsát valamennyiünk szívébe. A tökéletes karácsonyi csodához viszont érdemes időben elkezdeni felkutatni a számunkra tökéletes fenyőt. Ehhez pedig a legjobb hely, ahova mehetünk nem más, mint Mesi Virágoskertje, ahol elképesztően nagy választékkal várnak mindenkit. A szemet gyönyörködtető és illatozó fenyőtengerben Füredi László üzletvezetővel beszélgettünk a Makkosházi körúti növények szentélyében.

AZ 50 CENTISEKTŐL A 3,5 MÉTERES DARABOKIG ITT MINDEN FENYŐT MEGTALÁLSZ

Az ünnepek varázsa azonnal áthatja szívünket-lelkünket, ahogy belépünk Mesi Virágoskertjébe, a sok illatozó fenyő közé. Itt aztán biztosan mindenki meg fogja találni a számára legtökéletesebbet, hiszen a legkisebb, 50 centis daraboktól kezdve az egész nappalinkat betöltő 3,5 méteres óriási fenyőfáig mindent megtalálhatunk a kínálatban. Mint Lacitól megtudtuk, minden fenyőjük friss vágású, pár nappal ezelőttig még a saját földjükben díszelegtek csak arra várva, hogy pár hét múlva elhozzák számodra a karácsony varázsát otthonodba. A csakis magyar termelőktől származó kínálatban pedig találhatunk:

  • hagyományos normand fenyőket, melyek nem hullajtják levelüket,
  • gyönyörű ezüstfenyőket,
  • selymes tűlevelű, illatos szerb lucfenyőket,
  • sőt, az egyik legszebb törpefenyőből, a cukorsüvegfenyőből is hatalmas kínálattal várnak.

A HELYSZÍNEN KIBONTVA MEGTEKINTHETED A KIVÁLASZTOTT FÁT

Mint Laci leszögezte, nem árulnak zsákbamacskát, fontos számukra, hogy vevőik beleszeressenek a kiválasztott darabba, s amikor otthon felállítják a fát elégedetten és büszkén gyönyörködhessenek benne. Ezért valamennyit úgy adják el, hogy ott a helyszínen kibontják, körbemutatják neked, s ha te is úgy látod, hogy megtaláltad benne a tökéletes fát, csak akkor vásárolod meg.

TALPBA FARAGÁS? MESIÉK ENNEK GONDJÁT IS LEVESZIK A VÁLLADRÓL

A legjobb pedig, hogy Mesi Virágoskertjében leveszik a válladról a karácsonyi készülődés talán legidegtépőbb feladatát: ott helyben befaragják neked a kiválasztott fát a karácsonyfatalpba, ráadásul ezért még fizetned sem kell. Karácsonyfatalpból egyébként szintén gazdag kínálattal rendelkeznek Mesiék, de ha a sajátodat elhozod, abba is díjmentesen belevarázsolják neked fenyődet.

Fotó: Magyar Andor

KIVÁLASZTOTT FENYŐDET KARÁCSONYIG FÉLRE IS TESZIK NEKED, SŐT MÉG HÁZHOZ IS SZÁLLÍTJÁK

S, ha cikkünket olvasva azon gondolkodsz, hogy hetekkel karácsony előtt korai még a fa megvásárlása, hiszen hova tegyük addig, hogy megőrizze tökéletes állagát, de azért szeretnél a bőséges kínálatból választani, és nem csupán 24-én délelőtt az utolsó darabokból, Laci és Mesi erre is tud egy remek megoldást. Náluk ugyanis a kiválasztott fenyőt tárolhatod is az ünnepekig, felcímkézik és megőrzik neked. Sőt, ha kéred, a megfelelő időpontban még házhoz is szállítják, nem csak Szegeden, hanem akár országosan is!  

No, de a szavak helyett beszéljenek maguk a fenyők, lesd meg videónkban Mesi Virágoskertjének gazdag fenyőkínálatát:

Mesiéket itt találod:

Mesi Virágoskertje

Szeged, Makkosházi krt. 11.

Telefonszám:  +36 (30) 149 3225

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb