Mindenmás

Belógott az egyik belvárosi bárba, majd 50 ezret kilopott a kasszából egy férfi Szegeden

A szegedi rendőrök elfogtak egy helybéli férfit, aki egy bár kasszájából lopott – tudtuk meg a rendőrségtől pénteken. Mint szerkesztőségünknek küldött közleményükben írták, a rendőrségre 2023. december 3-án érkezett bejelentés, hogy egy idegen nyitvatartási időn kívül bejutott egy belvárosi bárba és onnan készpénzt vitt el.

A sértett elmondta, hogy a kamerái rögzítették az eseményt, a felvételeken az látszik, hogy a férfi bemászik a vendégtérbe, majd a kasszából több mint 50 000 forintot visz el. Az adatgyűjtés során a rendőrök egy nap alatt azonosították a feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként ki is hallgattak. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói lopás vétsége miatt indítottak büntetőeljárást, a férfit pedig őrizetbe vették.

Nem csak ez az egy eset adott munkát a rendőröknek, ma írtuk meg, hogy bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt egy férfi Szegeden:

  • kerékpárokat lopott,
  • nem fizette ki a vacsorát,
  • az egyik áruház személyzetét pedig bezárta egy szobába.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb