Sport

Az év utolsó meccse következik a Szent Gellért Fórumban: a Kazincbarcikát látja vendégül vasárnap a Szeged-Csanád GA

Elérkezett az idei év utolsó mérkőzése a Szeged-Csanád GA számára is: 17 órától a Kazincbarcika csapatát fogadja Alekszandar Sztevanovics gárdája, akik egyébként pont a kék-feketék mögötti hatodik helyet foglalják el jelenleg a tabellán – közölte a klub.

Múlt héten Gajdos Zsolt büntetőből szerzett góljával nyert 1-0-ra a Pécsi MFC ellen a Szeged, ezzel zsinórban második győzelmüket aratták és sorozatban a tizenegyedik találkozójukon maradtak veretlenek a bajnokságban. Alekszandar Sztevanovics tanítványai a másodosztályú pontvadászat féltávjánál 30 ponttal az 5. helyen állnak a táblázaton, mögöttük pedig pont a vasárnapi ellenfél, a Kazincbarcika áll.

NEM LESZ EGYSZERŰ ELLENFÉL A KAZINCBARCIKA

Az ellenfél csapatának legeredményesebb játékosa Pinte Patrik 6 találattal. A vasárnapi lesz a szegediek 13. mérkőzése a Kazincbarcika ellen. Az örökmérleg a kék-feketék részéről mutat jobban, 8 győzelem, 1 döntetlen mellett eddig 3 vereséget jegyezhetnek a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei csapat ellen. A két csapat legelső összecsapása még 2011. szeptember 17-én volt, akkor a kék-feketék 2200 néző előtt Gahwagi Nebil góljával 1-0-ra legyőzték a KBSC-t, még a Szegedi Vasutas Stadionban. Az idei bajnokság nyitófordulójában Borvető Áron góljával 1-0-ra nyert a Szeged Kazincbarcikán.

ALEKSZANDAR SZTEVANOVICS: SZERETNÉNK JÓ ÉRZÉSEKKEL VONULNI A TÉLI SZÜNETRE

Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője: – A legjobb érzés, amikor minden csak rajtad múlik és a kezedben van a sorsod. Mindig azt mondom a játékosaimnak, ezért az érzésért meg kell dolgozni. Hogyan érdemelhetjük ezt ki? A tudásunkkal, kemény munkával, nagy hittel és reménnyel. Ha mindez összeáll, jó eredményt várhatunk utolsó mérkőzésünkön. Szeretnénk jó érzésekkel, sikerélménnyel vonulni a téli szünetre. Mindig a következő mérkőzés a legfontosabb, a legtöbbet várjuk a Kazincbarcika elleni találkozótól.

ADVENTI CSOKOLÁDÉGYŰJTÉS

A Szeged-Csanád GA szoros együttműködésben dolgozik a Szent Ágota Alapítvánnyal, idén csokoládégyűjtéssel kedveskednek az állami gondozásban élő gyermekeknek. Az előző hazai meccshez hasonlóan a vasárnap kilátogatóknak is lehetősége lesz részt venni a kezdeményezésben. A felajánlásra szánt csokoládét a büfékben kijelölt gyűjtőpontokon lehet leadni, ahonnan karácsony előtt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosai juttatják el az édességeket azoknak a gyermeknek, akiknek a családjuk nélkül kell tölteniük az ünnepi időszakot.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb