Sport

Ez nagyon szép volt: a Gellért Fórumban 3-0-ás győzelmet aratott a Szeged!

Több, mint félezren voltunk kint a mérkőzésen, ahol az elején még azt hittük a vendégek fognak végig irányítani! Aztán jött két bomba gól és egy büntető!

Az NB II-es bajnokság idei utolsó meccsen fogadtuk a Kazincbarcikát, akik a tabellán mögöttünk álltak. Szerencsére állnak is.

A találkozó első perceiben a vendégek nekünk estek, sajnos a félpályán nem tudtak az jönni a szegediek. Szerencsére komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani, két – három lövést láthattunk, de a kaput nem találták el.

Végül az első félóra után jött a szegedi henger, és egy fantasztikus támadás után a léc alá bombáztak a labdát. Még az első félidőben sikerült még egyszer bevenni a Kazincbarcika kapuját, sőt a szünet után büntetőhöz is jutottunk: 3-0-nál jött a szünet.

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 3–0 (2–0)
Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 516 néző. Vezette: Katona Balázs (Rózsa Dávid, Ring Kevin)
SZEGED-CSANÁD GA: Molnár-Farkas – Gera N. (Fábiánkovits, 90.), Szilágyi Z., Nagy Zs., Kővári (Tóth B., 90.) – Haris, Nyári (Radics, 80.) – Papp Á. (Pataki, 85.), Márkvárt, Palincsár – Borvető (Könczey, 90.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
KAZINCBARCIKA: Bánhegyi – Ternován (Ádám F. 63.), Szekszárdi, Heil, Papp M., Kotula (Süttő, 78.) – Kártik – Pekár L., Csatári (Csilus T., 63.) – Kurdics (Gyurkó, a szünetben), Szabó B. (Szemere, 63.). Vezetőedző: Csábi József 
Gólszerző: Haris (44.), Papp Á. (45+1.), Borvető (64., 11-esből)
Kiállítva: Palincsár (75.)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb