Smart SzegedVideo365

Ilyet még nem láttál! High-Tech kijelző csere a Mobilpont Szegednél sérülésmentesen

Egy kis kémkedésre adtuk a fejünket: kíváncsiak voltunk, hogyan zajlik a legmodernebb telefonok kijelzőcseréje a MobilPont Szeged üzletében, és nem csalódtunk! A MobilPont srácok egy különleges gépet használnak, ami forradalmasítja a kijelzőcserét. Mutatjuk videón hogyan kell ezt profin csinálni!

A telefonok kijelzőinek cseréje nem gyerekjáték, mondhatjuk ezt ki ne próbáld otthon! A kijelzők vékonyak, törékenyek, a telefonok belsejében lévő alkatrészek pedig aprók és bonyolultak. Egy rossz mozdulat, és máris több a baj, mint amennyit megoldottunk.

De a Mobilpont Szegednél forgatva rájöttünk, itt nem kell aggódni! A srácok egy speciális szerszámgépet használnak, amivel teljesen sérülésmentesen cserélhetők ki a kijelzők. Ez a gép nem csak gyors és hatékony, de a legnagyobb biztonságot is nyújtja a telefonoknak. A Szeged365 kamerája ott volt, és minden mozdulatot rögzített. Láthattuk, ahogy a gép precízen és óvatosan dolgozik, mintha csak egy sebész lenne a mobiltelefonok világában. A srácok magabiztosan kezelték a gépet, és a végeredmény? Tökéletesen új kijelző, egyetlen karcolás nélkül.

A Mobilpont Szegednél a legmodernebb technológiákat használják, hogy a telefonok a lehető legjobb kezekben legyenek. Ha a te telefonodnak is szüksége van egy kijelzőcserére, bízd a Mobilpont szakértőire! Amit a precizitás mellett imádtunk az a gyorsaság volt, 10-15 perc alatt kész is voltak a srácok.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb