Szegedi ArcokVideo365

Legszegedibb Szegediek best of: Dr. Rokszin Richárd, a Legszegedibb Gyógyító- “amikor egy embernek vissza tudod adni az életét, az valami hihetetlen”

Még mindig alig térünk magunkhoz, akkorát ment a 2023-as Prágai Látszerészet + Boutique Optigue bemutatja Legszegedibb Szegediek közönségszavazásunk díjátadó gálája! Természetesen a gála örömteli pillanataiban díjazottjainkat is elcsíptük egy kis interjúra, amit szép sorjában el is hozunk nektek. Elsőként  Dr. Rokszin Richárd transzplantációs sebész, a Legszegedibb Gyógyító gondolataival érkeztünk.

Óriási, kiélezett csata folyt a jelöltek között a Legszegedibb Gyógyító kategóriában, ahol végül a ti szavazataitok alapján Dr. Rokszin Richárd transzplantációs sebész állhatott fel a dobogó legtetejére, aki hitetetlen mennyiségű szavazattal, pontosan 45 ezer vokssal nyerte el a 2023-as Legszegedibb Gyógyító megtisztelő címet.

“AMIKOR EGY EMBERNEK VISSZA TUDOD ADNI AZ ÉLETÉT, AZ VALAMI HIHETETLEN”

“Valami hihetetlen volt az, amit az elmúlt két hónapban tapasztaltam, az a szavazatmennyiség, amit a betegeimtől és ismerőseimtől kaptam. Fenomenális érzés ez, mert tavaly is szerettem volna nyerni, mert volt triatlonosként mindig saját magam leküzdése a cél” – fogalmazott Rokszin doktor. Hozzátette, azontúl, hogy nagyon sok embert operált, szakmájának nagyon fontosnak tartja az emberi oldalát. “Amikor egy embernek visszaadod az életét, aki mondjuk öt éve heti háromszor hat órát dialízisen tölt, és utána kap egy új vesét, tíz nap múlva hazamegy, és visszakapja régi életét. Ez valami hihetetlen!” – mondta el Rokszin Richárd.

Videónkban hallgasd meg te is Dr. Rokszin Richárd ünnepi szavait:

@szeged365

Legszegedibb Szegediek best of: Dr. Rokszin Richárd, a Legszegedibb Gyógyító- “amikor egy embernek vissza tudod adni az életét, az valami hihetetlen”

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

EGY EXTRA KÖSZÖNET, A VÉGÉRE

A Legszegedibb Szegediek a projektet támogató szegedi vállalkozásoknak köszönhetően lehet 100%-ban politikamentes, független. Köszönjük Nektek,

Prágai Látszerészet, Boutique Optique by Prágai, FerroÉp, BioHair Napfény, Zengő Alföld, TISZABUSZ Plusz, Global 21, Trója Ételbár és Hummusz Terrace, REÖK Kézműves Cukrászda, Global Fitness, Sziget Lakópark, Context Szeged, Garden Bistro and Beach, Global Fitness Spinning és Aerobic, Dress Code for Men, Rozmaring Étterem, Szabó Klímatechnika, Concept Bistro.

Fotók: Lénárt Ferenc

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb