KikapcsVideo365

Ha már unod a sablonos ajándékokat: a szegedi tianDe szaküzlet igazi kincseket rejtő ajándékcsomagjaival biztosan elvarázsolod szeretteidet

Szinte hihetetlen, de már nincs két hét hátra karácsonyig. Nem csoda, hogy ilyenkor mindenki ajándéklázban ég, s mi lenne tökéletesebb meglepetés a fa alá, mint a lenyűgöző hatással bíró tianDe termékcsalád szépségápolási szerei, melyekkel nemcsak lelkünket, de bőrünket is kényeztethetjük a szeretet ünnepén. A Dorozsmai úti tianDe szaküzletben is már nagyon készülnek a karácsonyra, s, hogy megkönnyítsék számodra a választást, több ajándékcsomagot is összeállítottak, melyekkel biztosan nem lőhetsz mellé. Arról, mit is rejtenek ezek az ajándékcsomagok, Kovács Edit, a tianDe szaküzlet ügyvezetője mesélt nekünk.  

TianDe név nem véletlenül jelent „mennyei csodát”. A TianDe csak természetes anyagokat tartalmazó termékei verhetetlenek a szépségápolásban. Legyen szó test-, arc-, vagy akár hajápolásról, egyben biztos lehetsz: eredeti, ősi kínai, tibeti és altáji receptúrák alapján megalkotott kozmetikai szerei magas hatóanyagtartalmukkal és az ökológiailag tiszta területekről származó gyógynövények erejével gyengéden és kíméletesen ápolják bőrünket. Szebbé, fiatalosabbá varázsolják megjelenésünket, s valljuk be, ennél csodálatosabb ajándékot el sem lehet képzelni egy hölgynek. Edit elárulta, több ajándékcsomaggal is kedveskednek a hölgyeknek, így urak, ha nincs még ötletetek, egyikre másikra lecsapva biztos ragyogó, örömteli mosoly lesz a jutalmatok szenteste.

DEKORKOZMETIKUMOK A FA ALÁ

Edit elsőként a TianDe dekorkozmetikumait ajánlotta a fa alá. Ezekben a termékekben megújult színpalettával találkozhatunk, így biztos lehetsz benne, hogy modern, trendi külsőt kölcsönözhetnek majd viselőjének. A csomagban megtalálhatod még a cushion alapozó korrektorokat is, melyek nem csupán tökéletes fedést biztosítanak arcodnak, hanem egyúttal ápolják is a bőrt, és fényvédelmet is biztosítanak.

KOLLAGÉN AKTÍV TERMÉKCSALÁD A 35 FELETTI HÖLGYEKNEK

A TianDe külön gondol a 35 év feletti hölgyek bőrápolására is: számukra a kollagén aktív termékcsalád pár tagját állították össze az ajándékcsomagban, mely tartalmaz:

  • egy arctisztítót,
  • egy arckrémet,
  • szemránckrémet,
  • szemkörnyékápoló krémet, ami lifting hatású,
  • valamint egy arcformázó gélt, amit Edit tapasztalatai alapján nagyon szeretnek a hölgyek, az egyik legnépszerűbb termék a palettán.

A TIANDE EGYIK SLÁGERTERMÉKE IS OTT LAPUL AZ EGYIK AJÁNDÉKCSOMAGBAN

A TianDe egyik slágerterméke kétségkívül a ginzeng gyökeres hajsampon, ami egyszerre erősíti a hajszálakat és a hajgyökereket, így megelőzve a hajhullást. Különlegessége, hogy a samponban egy hat éves ginzeng gyökér található, ami csak fokozza a készítmény hatékonyságát, nem utolsó sorban pedig nagyon dekoratívvá teszi a kozmetikumot.

KOLLAGÉN ÉS HIALURONSAV TARTALMÚ KÉSZÍTMÉNYEK A SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Egy idő után a kor előrehaladtával, bőrünket megviseli a kollagén és a hialuronsav hiánya. Ennek ellensúlyozására remek megoldást kínálhat a következő ajándékcsomag, melybe az Ocean Riches luxus arcápoló termékcsalád tagjait rejtették Editék. A csomagban találhatsz:

  • egy hialuronsavas arcszérumot, ami nagyon jól megtartja a bőr nedvességét,
  • szemszérumot, mely tengeri sünnel egészült ki. Remek választás lehet ez is szerettünknek, hiszen ahogy a kozmetológusok mondják, a szépség forrása a tenger mélyén lakozik, vagyis a tenger vízéből, az ott élő növényekből és állatokból, vonják ki azokat a hatóanyagokat, amelyek szükségesek a mai modern hölgyek számára,
  • valamint egy okos primert, mely felveszi a bőrünk eredeti színét, feltölti a szabad szemmel nem látható pórusokat, kisimítja, selymes tapintásúvá varázsolja a bőrt, így készíti elő az arcbőrt a tökéletes alapozáshoz.
  • A csomagban rejlik még a TianDe legújabb fejlesztései, a szemtapaszok, melyek szintén a tengerek jótékony hatóanyagaival kényeztetik és ápolják a szem környéki finom bőrt.

18 KARÁTOS ARANYMASZKKAL A FINOM, ÁPOLT BŐRÉRT

Mint Edit kihangsúlyozta, nem elegendő reggel és este feltenni egy arckrémet, hanem mindig szükséges, hogy eltávolítsuk az elhalt hámsejteket. Ebben segít a TianDe aranymaszkja, ami 18 karátos arannyal készül és nagyon finommá, ápolttá varázsolja a bőrünk.   

SZÉRUMOK AZ ÁPOLT, FINOM, SZÉP BŐRÉRT

Elhagyhatatlan szépségápolási termékek a TianDe szérumai is, melyek 40 éves kor felett szinte csodákat tesz a bőrrel. Ezért Edit az ajándékcsomagban ajánlja a:

  • Tibetan Herbs szérumát,
  • egy kollagénes és algás szérumot,
  • valamint egy multipeptid arcszérumot.

TERMÉSZETESEN AZ URAK SEM MARADHATNAK KI A JÓBÓL

Edit elárulta, a teremtés koronáira is gondoltak az ajándékcsomagok összeállításánál. Van ugyanis egy kifejezetten az uraknak szóló meglepetéscsomagjuk is, mely tartalmaz:

  • ezüst ionnal készült tusfürdőt, mely fertőtlenít és hosszútávon kellemes illatot biztosít használójának,
  • egy borotválkozó krémet, ami nagyon jól felpuhítja a bőrt,
  • egy regeneráló after shave balzsamot, ami szintén a bőrápolásban játszik fontos szerepet,
  • valamint egy speciálisan férfiak igényeihez kifejlesztett kézkrémet is rejt a csomag.

Láthatjátok, a TianDe szegedi szaküzletében számos impozánsan elkészített ajándékcsomaggal várnak, akár hölgynek, akár úrnak keresed a tökéletes ajándékot, csapj le a minőségi kényeztetés egyedülálló darabjaira itt:

tianDe szaküzlet (Naturliget Biobolt)

6728 Szeged Dorozsmai út 50

Telefon: +36 62 424 824
E-mail: 
[email protected]

Nyitva:
Munkanapokon 09:00 – 17:00;
Szombat – vasárnap: Zárva

weboldal: www.tiandehungary.com

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb