KikapcsVideo365

Elképesztő katarzis volt, folyamatosan fogytak a zsebkendők: a Napfény Műterem Szeged kultúrájának központja lett. Imádtuk Szilágyi Annamáriával a Karády-estet!

Szeged ismét bebizonyította kulturális gazdagságát. Vasárnap este a Napfény Műterem adott otthont Szilágyi Annamária lenyűgöző Karády estjének, ahol a művésznő érzelmes utazásra vitte a közönséget. Az előadás olyan volt, mintha egy érzelmekkel teli kaleidoszkópon át néznénk a világot: hol nevetés, hol könnyek. Egyszerűen odavoltunk érte.

Az est során Szilágyi Annamária varázslatos előadása a közönség hangulatát percenként formálta. Az egyik pillanatban a nevetés hangjai töltötték be a termet, a következőben pedig a zsebkendők kerültek elő. A Szeged365 kamerája is jelen volt az eseményen, és most exkluzív felvételeket hoztunk nektek, hogy Ti is átélhessétek ezt az emlékezetes estét. Ezek a pillanatok örökre belevésődtek a vendégek szívébe, akik valódi kulturális csemegének élték meg az estét.

A Napfény Műterem ismét bebizonyította, hogy nem csupán étterem és találkozóhely, hanem egy olyan tér, ahol a művészet és a gasztronómia találkozik. Ez az est nem csupán egy előadás volt, hanem egy mély, emberi élmény, ami összekötötte a közönséget és a művészt.

Az, hogy Szilágyi Annamária mennyire nagyszerű művésznő, már ismert tény, de a Napfény Műteremben tartott @Karády estje még tovább erősítette ezt a hírnevét. A közönségnek nem csupán egy estét ajándékozott, hanem egy olyan emléket, ami hosszú időn keresztül kísérni fogja őket. De ne is írjunk róla többet nézzétek meg a videót:

A Napfény Műterem büszke arra, hogy részese lehetett ennek az egyedülálló estnek, és továbbra is várja vendégeit hasonlóan magas színvonalú eseményekkel. Itt azért gyorsan azt is megsúgjuk Nektek, hogy két konyhájuk van, így maximálisan ki tudnak szolgálni Titeket legyen szó céges rendezvényről, vagy családi eseményről. Érdemes őket felhívni, mi csak ajánlani tudjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb