Sport

Hatalmasat küzdött Polák Leila: a szegedi lány lett a 2023-as év Súlycsoport Nélküli Európa Bajnoka és a “Legtechnikásabb” versenyző is egyben

2023. december 9-én és 10-én rendezték meg az IKO Kyokushin Súlycsoport Nélküli Európa Bajnokságát, ahol 20 ország 680 versenyzője vett részt. A vasárnapi felnőtt súlycsoport nélküli küzdelmekben történelmi magyar és egyben szegedi eredmény született, hiszen Polák Leila, a Szegedi Tadashii HSE versenyzője lett 2023. év Súlycsoport Nélküli Európa Bajnoka.

Mint megtudtuk, az eredmény azért számít történelminek, mert ebben a sportágban soha nem nyert még magyar versenyző súlycsoport nélküli Európa bajnoki címet. Mindezen túl, a verseny bírói úgy ítélték meg, hogy Leila volt a 20. Súlycsoport Nélküli Európa Bajnokság “Legtechnikásabb” versenyzője, így a verseny végén megkapta a “Best Technique” különdíjat is.

Leila döntős küzdelmét egyébként ITT tudod megnézni!

Szívből gratulálunk, Leila!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb