Közélet

Kikapcsolási moratóriumot hirdetett az MVM, egyetlen lakossági ügyfelénél sem kapcsolja ki az áramot és a földgázt Szegeden

Az MVM 2023. december 15. és 2024. január 8. között háromhetes önkéntes kikapcsolási moratóriumot hirdet a lakossági ügyfeleinek – közölte a vállalat csütörtökön.

Tájékoztatásuk szerint az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően az MVM egyetlen lakossági ügyfelénél sem kapcsolja ki az áramot és a földgázt Szegeden sem az ünnepi időszakban.

NEM CSAK A VÉDETT ÜGYFELEKET ÉRINTI A MORATÓRIUM

“Az MVM önkéntes kikapcsolási moratóriuma nemcsak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakosokat is, akiknek 60 napon túli számlatartozásuk van” – emelték ki. Az intézkedés az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-vel egyetemes szolgáltatási szerződésben álló, lakossági ügyfelekre terjed ki. Nem vonatkozik azokra, akiket már korábban kikapcsoltak a szolgáltatásból, ahogy az üzleti, illetve más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre sem – hívták fel a figyelmet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb