Smart Szeged

Na ezt nézd mit találtunk neked: adventi BRUTÁLIS nagy kedvezmények Szegeden a Mobilpontnál!

A MobilPont idén egy elképesztő adventi naptárral készült Nektek. Kétnaponta változó akciók és ajándékok várják a vásárlókat, hogy még izgalmasabbá tegyék az ünnepi vásárlást. December 15-16-án Apple termékek lesznek olcsóbban, 17-én ingyen Xiaomi fülhallgatókat szerezhetnek a szerencsések, 18-19-én Samsung készülékekre vonatkozó kedvezmények lesznek érvényben, 20-21-én konzolokat vásárolhatnak leárazva, és 22-23-án az iPhone-ok kerülnek akcióba.

A pontos árakért és részletekért mindenképpen érdemes ellátogatni a MobilPont webshopjára. Itt található meg minden információ, amire szükségetek lehet az akciókkal kapcsolatban. Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy megtaláljátok a legjobb ajánlatokat.

Emlékeztetőül, nemrég írtunk nektek a MobilPont gyárilag felújított mobiljairól. Ez is remek lehetőség lehet azok számára, akik minőségi telefont szeretnének vásárolni, de nem akarnak túl sokat költeni.

Ha bármilyen kérdésetek merülne fel, vagy további információkra lenne szükségetek, a MobilPont készséggel áll rendelkezésetekre. Itt vannak az elérhetőségeik:

Ne feledjétek, ezek az akciók csak korlátozott ideig érvényesek, szóval érdemes mielőbb élni velük. Tökéletes lehetőség karácsonyi ajándékok beszerzésére, vagy akár saját magatokat meglepni valami különlegessel. Látogassatok el a MobilPont webshopjára, és válogassatok a fantasztikus ajánlatok közül!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb