Smart SzegedVideo365

Áron aluli csodák a MobilPontnál: gyárilag felújított telefonok, amiket nem hagyhatsz ki!

Szeged szívében, a Somogyi utcán egy igazi mobiltelefonos paradicsom vár! A MobilPont Szegednél most valami különlegesre bukkantunk: gyárilag felújított telefonok, áron aluli árakon! Kiss Balázs, a Szeged365.hu munkatársa, Fekete Gergővel, a MobilPont egyik szakértőjével beszélgetett, hogy kiderítse, mi is ez az egész felhajtás a felújított telefonok körül.

Gyárilag felújított telefonok? Mi az? Fekete Gergő a MobilPont Szeged marketingese elmagyarázta, hogy a gyárilag felújított telefonok olyan készülékek, amiket a gyárban állítottak helyre, hogy újszerű állapotba kerüljenek. Ezek a telefonok tökéletes választások azok számára, akik minőségi telefont szeretnének, de nem akarnak egy vagyont költeni rá.

Ráadásul karácsony közeledtével mindenki a tökéletes ajándék után kutat Szegeden. A MobilPont Szegednél most ezzel a különleges karácsonyi meglepetéssel is várják a vásárlókat! Miért válassz gyárilag felújított telefont?

  1. Ár-érték arányban verhetetlenek: Ezek a telefonok sokkal olcsóbbak, mint az új társaik, de ugyanolyan megbízhatóak.
  2. Újszerű állapot: Mintha csak egy vadonatúj telefont vennél ki a dobozból!
  3. Garancia: A MobilPont srácok garanciát vállalnak a telefonokra, így nyugodtan élvezheted az új szerzeményed.
  4. Karácsony: tökéletes ajándék. fiadnak, vagy a párodnak

“Áron aluli” ajánlatok? Csak a MobilPontnál!

Gergő büszkén mesélte, hogy a MobilPontnál különösen jó ajánlatokkal várják azokat, akik okosan akarnak költekezni. “Nézz be hozzánk az üzletbe, vagy látogass el a weboldalunkra, és győződj meg róla magad!” – invitál mindenkit Gergő. Mi is megnéztük az oldalt, és elképesztő, hogy mennyi alkatrész, előlap, hátlap van náluk, ráadásul raktáron azonnal szállítva. 

Ha te is egy újszerű telefont szeretnél, de nem akarsz túl sokat költeni, a MobilPont Szeged ajánlatait neked találták ki. Látogass el hozzájuk a Somogyi utcában, vagy böngéssz a weboldalukon, és találd meg a tökéletes készüléket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb