Kikapcs

A lélegzetünk is elakad majd: Szegedre jön a legendás Tap Factory világhírű ritmus- és táncshow-ja

Ha végig tekintünk a 2023-as éven, kétségkívül el kell ismerni, Szegeden megállíthatatlanul pezsgett az élet, jobbnál jobb koncerteken gyűjthettünk feledhetetlen élményeket. Nos, 2024-ben sincs megállás, ugyanis jövő áprilisban egy igazán lehengerlő, s páratlan show-t köszönthetünk városunkban. 2024. április 19-én, pénteken ugyanis a Városi Sportcsarnokba érkezik a Tap Factory kirobbanó, virtuóz produkciója.

Aki szerette a Stopmot, a Lord Of Dance-et, a Blue Man Group –ot, vagy éppen a Cirque du Soleil – t, annak egész biztosan kihagyhatatlan, frenetikus, magával ragadó élményt jelent majd a legendás Tap Factory világhírű ritmus- és táncshow.

KÜLÖNBÖZŐ SHOWELEMEK LEHENGERLŐ TALÁLKOZÁSA EZ A PRODUKCIÓ

Mint Erdős Lászlótól, a turné producerétől és menedzserétől megtudtuk, a Tap Factory egy francia – angol formáció, melyet egy világhírnévnek örvendő producer –és alkotópáros hívott életre. A show különlegességét a különböző elemek fantasztikus ötvözete alkotja. A dinamikus zenével fűszerezett produkcióban nagy hangsúlyt fektetnek a látványos akrobatikus elemekre, amit a félelmet nem ismerő légtornászok testesítenek meg, a sztepp táncra, melyben a lüktető ritmusokat az úgynevezett „utcai dobok” diktálják.

MINDEN LEHETSÉGES ESZKÖZÖN DOBOLNAK

A csapat tagjai ugyanis minden lehetséges eszközt megszólaltatnak, amin csak dobolni lehet, így válnak a hordók, autófelnik, közlekedési táblák, létrák, seprűnyelek mind-mind kreatív és jól működő elemeivé a lenyűgöző shownak. Arról nem is beszélve, hogy az egész produkciót átszövő kedves, könnyed humor még elragadóbbá és varázslatosabbá teszi az estét a közönség számára.

EGY IGAZI CSALÁDI PRODUKCIÓ, MELY NEM ENGEDI LANKADNI A LEGKISEBBEKTŐL KEZDVE A LEGNAGYOBBAKIG SENKI FIGYELMÉT

„Azt gondolom, hogy ez egy tényleg különleges, és világszinten is egy rendkívül dinamikus, extravagáns show-nak mondható, amit sikerült elhoznunk Magyarországra, az áprilisi turnéra. Mivel Szeged az egyik kedvenc városunk, mindenképpen szerettük volna az itteni közönségnek is bemutatni ezt a produkciót” – árulta el Erdős László. Hozzátette, a show egyediségét még fokozza, s még izgalmasabbá teszi, hogy itt végre egy ízig-vérig családi előadásról van szó, mely szemkápráztató hangulatával és látványvilágával a gyerekektől az idősebbekig mindenkit le tud kötni, egy percre sem engedi a néző figyelmét elkalandozni.

MÁR ELINDULT A JEGYVÁSÁRLÁS, MÉG NEM KÉSŐ, HOGY A FA ALATT MEGLEPD VELE SZERETTEDET

„A csapatot 9 fiatalember alkotja, akik önmagukban is extra látványvilágot képeznek, ezért különösen a hölgyek figyelmébe is ajánlom. De ettől függetlenül úgy gondolom, mindenkinek egy nagyon jó élményt jelent majd jövőre, április közepén” – mondta el Erdős László, akitől még egy jó hírt megtudtunk. A fergeteges estre a jegyvásárlás már elindult, így, ha egy felejthetetlen élményt szeretnél ajándékozni szerettednek karácsonyra,a Tap Factory legendás látványshow-jával biztosan nem lőhetsz mellé. A jegyekre IDE kattintva csaphatsz le.

Mutatjuk a show legfontosabb paramétereit:

Tap Factory látványshow

Időpont: 2024. április 19. péntek 20:00

Helyszín: Városi Sportcsarnok – 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Jegyek ITT érhetőek el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb