Gasztro

Karácsonyi időutazás: 2021-es árakon adja az ünnepi sültes táljait az egyik szegedi étterem

Áremelés, infláció, árkorrekció… ismerősek a felsorolt tételek? Nos, úgy fest, hogy az Árkád Szeged ételudvarában található Rozmaring Étterem alaposan szembemegy velük: az idén is 2022-es árakon viszik ki a sültestálakat, azzal a csavarral, hogy 2022-ben pedig mindezt 2021-es árakon tették meg. Magyarán, 2023-ban is maradtak a 2021-es (!!) árak, mi pedig utánanéztünk, tényleg minden stimmel-e a dologgal. Röviden: IGEN. Bővebben? Mutatjuk a részleteket!

Az ÁRKÁD Szegedben működő gasztroműhely ugyanazzal a két sültestállal támad, mint tavaly (és az előtt egy évvel), plusz egy szintén korrekt ártban lévő halászlével.

ILYEN KÍNÁLATBÓL MINDENKI MEGTALÁLJA A KEDVENCÉT

2 személyre szóló sültes táljuk egy igazi kulináris kavalkád, amiben mindent megtalálsz, amire egy szuper karácsonyhoz szükséged lehet. A 10 deka tépett BBQ pulyka olyan finom, hogy még a Mikulás is megnyalná mind a tíz ujját. A grillezett camambert olyan simogatóan finom, hogy szinte belezúgsz. Ám ha ez még nem lenne elég, a roston csirkemell, a fokhagymás mustáros pulyka steak és a kemencés csirkecomb filé mind garantáltan elkápráztatja az egész családot. A köretnek választható Párolt jázmin rizs és a fűszeres steak burgonya tökéletes kiegészítői a tálnak, amelyek természetesen nem csak dísznek lesznek ám rárakva.

Nagyobb étkűeknek ajánljuk a 4 személyes tálat, de az után biztosan ki kell majd gombolni a nadrágot. 2 db Rántott csirkemell, 2 db Rántott sajt, 2 db Gombás kéreg alatt sült csirkemell, 1 db Rántott tengeri hal, 1 db Töltött csirkemell, és Rántott zöldségek mind vannak a tálon. Ezt még leírni is durva volt, plána ha hozzávesszük, hogy a 4 személyes tálhoz Párolt jázmin rizst, Párolt zöldséget, és Fűszeres steak burgonyát is raknak.

HA SZEGED ÉS KARÁCSONY, AKKOR HALÁSZLÉ!

A Rozmaringnál természetesen azzal is tisztában vannak, hogy nincs szegedi karácsony Kevin nélkül, illetve, bocs, akarjuk mondani halászlé nélkül. Szóval választhatsz még halászlét is, mert miért is ne?

Mindezek után viszont még csak most jön a csattanó. A Rozmaring Étterem vállalja, hogy mindezeket tavalyi áron árulja. Vagyis, igazából még tavalyelőtti áron, mert azóta nem emeltek árat. Mielőtt azt hinnéd van itt valami susmus, eloszlatjuk a kételyeket, az adagokon sem csökkentettek. Mintha csak a téridő megzavarodott volna egy kicsit, de ne aggódj, az étel még friss és ropogós, ahogy lennie kell!

MIUTÁN AZ AJÁNDÉKOK MÁR MEGVANNAK, NEM ÁRT VALAHOL SPÓROLNI, MIÉRT NE SPÓROLNÁL A KARÁCSONYI VACSORÁN?

Nyilván kíváncsi vagy konkrétumokra is. Elvégre azért van az éttermeknek étlapja, hogy tudjuk mennyiért vacsorázhatunk meg. A 2 személyes sültestál csak 5990 Ft! Igen, jól olvastad, ezért a hihetetlenül alacsony árért kapod meg a karácsonyi csodaételt. A 4 személyes tálat 9490 Ft-ért adják, ami azért is megfontolandó, mert azzal lehet még 24-e után sem kell majd főznöd-sütnöd. A halászlé mindössze 3 750 Ft, a hozzávaló belsőségek pedig mindössze 900 Ft-ba kerülnek.

Ezek után, ha megrendeled a tálakat, nem lőheted el többé azt a kifogást, hogy elfoglalt vagy a konyhában, amikor a család többi tagja azzal a társassal akar játszani, amiben te mindig csúfosan alul maradsz. Hagyd a konyhát, és élvezd inkább a Rozmaring Étterem finomságait. Hidd el, a Rozmaring most a te szövetségesed lesz, igaz a társasban nem tudnak majd segíteni.

Nincs más dolgod, mint felkeresni az éttermet az Árkádban, vagy felhívni őket a +36 30/884-2036-os telefonszámon és leadni a rendelésed ízlésed és étvágyad szerint.

…ÉS A VÉGÉRE: ÍME A BIZONYÍTÉK

Könnyebb volt lecsekkolnunk a Rozmaring állítását, mint gondoltuk. 2022-ben is nálunk jelent meg elsőként az akciójuk, így aztán csakis annyit kellett tennünk, hogy megtaláljuk a 2022-es cikket, amiben arról írunk, hogy 2021-es árakon kínálják a karácsonyi tálakat.

Szóval, kattints, mutatjuk, mennyi volt az annyi 365 nappal ezelőtt.

Totál olyan lesz, mintha időt utaznál a Romzaringgal:

Az árak pedig stimmelnek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb