Mindenmás

Részeg férfi fenyegetett meg gáz-riasztó pisztollyal egy utcán sétáló párt Makón

Gáz-riasztó pisztollyal fenyegetőzött egy férfi Makón, akit a rendőrök őrizetbe vettek – tudtuk meg a rendőrségtől pénteken. Mint kiderült, a megalapozott gyanú szerint 2023. december 14-én egy ittas férfi először szóban, majd egy gáz-riasztó pisztollyal fenyegetni kezdett egy utcán sétáló párt.

A rendőrség közleménye szerint a történtek hatására a megijedt páros beszaladt egy közeli ház udvarára, közben pedig értesítették a rokonaikat.

RÖVID IDŐN BELÜL ELFOGTÁK A TÁMADÓT

A helyszínre siető családtagokat szintén megfenyegette a férfi, azonban tettlegesség nem történt, mivel meghallotta, hogy rendőrt hívnak, és ezért elmenekült. Az egyenruhások rövid időn belül elfogták az erőszakosan viselkedő férfit, valamint a megtartott kutatás során egy gáz-riasztó pisztolyt is lefoglaltak. Előállítását követően őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Közösség tagja elleni erőszak miatt indult ellene eljárás.

MEGPRÓBÁLTAK MEGÖLNI KÉT EMBERT TEGNAP ÉJSZAKA VÁSÁRHELYEN

Nem tudjuk, mi folyik itt mostanában, de tegnap éjszaka megpróbáltak megölni két embert Hódmezővásárhelyen, az áldozatok életveszélyes sérüléseket szenvedtek:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb