Szegedi ArcokVideo365

Napi büszkeség: debütált a szegedi énekesnő, Szalma Annamária és Telek Attila közös dala, a “Százszor is”

Április után most decemberben is valami újjal és elképesztővel rukkolt elő a szegedi énekesnő, Szalma Annamária, hiszen ma debütált legújabb dala! Mint az énekesnőtől megtudtuk, ez egy közös szerzemény Telek Attilával, aki a Paulina, Flanger Kids, Böbe és a Chameleon Jazz Band dobosa.

Egy igazán izgalmas zenei világba kalauzol bennünket Szalma Annamária és Telek Attila első közös dala. A “Százszor is” egy igazán sejtelmes pop dal az álomvilág és a realitás párhuzamáról, amelynek mentén átélhetjük a magány egy formáját. A misztikus dallamok és a lágy énekstílus ötvözete sajátos harmóniát ad a zenének, amihez videoklip is készült, mutatjuk:

KÉT ÉVES AZ ELSŐ SAJÁT DALA

Mint már korábban megírtuk, Annamária Szegeden született és nevelkedett, édesapját mindenki ismeri: Szalma Ernő zongorista, a Volvox zenekar billentyűse. Természetesen a szegedi zenész hölgy korán kapcsolatba került a zenével, hét évesen kezdett zongorázni, zenei tanulmányait a szegedi Király-König Péter Zeneiskolában folytatta, klasszikus zongora szakon. Ekkor kezdett el énekelni is különböző könnyűzenei stílusokban, melyet autodidakta módon fejlesztett. Az énekesnő 2021. július 22-én debütált első saját szerzeményével, amely az Álmodtál címet viseli. 

Csak így tovább, büszkék vagyunk rád, Annamária!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb