Mindenmás

Ez a hétfő reggel sem a tram-train reggele: késnek a járatok!(frissítve)

Számítsatok arra, hogy ma reggel késnek a vasút villamosok!

A Szegedi Közlekedési Társaság ebben a pillanatban tájékoztatta a Szeged365-öt, hogy a vasútvillamosok ma reggel késéssel közlekednek.

Szó szerint a következő tájékoztatást kaptuk: Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy forgalmi zavar miatt a TramTrain járatok késéssel közlekednek!. Érintett járatok: 1-es jelzésű vasútvillamos (tram-train) Megértésüket és türelmüket köszönjük.

FRISSÍTÉS

A forgalmi zavar miatt a Rókus vá-ról 07:44 órakor induló TramTrain járat, valamint a Szeged vá-ról 08:20 órakor induló TramTrain járat nem közlekedik! Érintett járatok: 1-es jelzésű vasútvillamos (tram-train). Megértésünket és türelmünket köszönik.

Sajnos ezt számolhatók bele a hétfő reggeli indulásba. Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!  

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is! Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb